Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyre több 30as nő nem gazdag nem helyes idősebb 50-60 körüli férfiakkal jön össze?
Érdekes. Az én ismerőseim között az a gyakoribb, hogy válás után a nők fiatalabb férfi mellett kötnek ki. Erre kapásból több példát tudok.
Egy párról tudok, ahol a nő 30, a férfi 45, de ők lassan 10 éve együtt vannak. Nem lehet, hogy ők azok a "30 felett is jár a hamvas 20 éves pipi" kapcsolatok, akik együtt is maradtak? 🤔
Hol vannak ezek a nők?
Letesztelem rám ír-e valamelyikük.
57F 2 diploma. Nem csóró, nem gazdag .
Nem érdekel más szerelmi élete.
Mindenki azzal van ,akivel boldog és ,akivel szeretne lenni.
Ha érdekel téged ,akkor kérdezd meg tőlük a miértet.
Óvatosan ezzel a "gyakran látom" érvvel, ha nagyon megszámolnánk tán nem is volna olyan gyakori.
De a szerelemre semmiféle szabály nincs.
Nekem valahogy mindig huszonéves nők adódtak, gazdag nem vagyok, jóképű meg egyre kevésbé.
Én még mindig ezen vigyorgok:
"26 éves nő vagyok, kapcsolataim döntő többsége".
Én is dugtam már 30-40 nővel, de ami öt évig se tartott, azt valahogy nem nevezném kapcsolatnak.
Amúgy megy a GYK-n éppúgy találhatsz, mint bármi más netes felületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!