Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavarja a 35-37 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a 35-37 éves nőket az, ha egy 40 éves férfi nem velük, hanem 25-27 éves nőkkel szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 16:28
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
49%

#40 a funkcionális analfabetizmusod vagy a hazudozásod nagyobb? :DDD

Bizonyára álmaimban bomlanak a nők A JÓKÉPŰ 40-esek után, mint pl. Kásás Tamás, Jason Statham ésatöbbi, ésatöbbi.

2020. júl. 3. 19:27
 42/44 anonim ***** válasza:
60%

38-as, nem értem, mit nem értesz...

Képzeld, vannak negyvenes férfiak, akik pénzesek, jóképűek, fiatalosak, vonzóak a nők szemében stb. és komoly kapcsolatot akarnak. Másnem azért, mert az előző években/évtizedekben már bőven volt alkalmuk kiélni magukat, és a komoly kapcsolat nagyobb értéket képvisel számukra, mint a 86. nő meghúzása.

Na az ilyen férfiakért kapkodnak a nők. És azok a nők frusztráltak a harminc feletti korosztályból, akiknek nem jut ilyen férfi.

2020. júl. 3. 20:26
 43/44 Sertés ***** válasza:
0%

Na igen, ez érdekes kérdés. Én az itt "gyűlölt" 40-es pasi kategória vagyok: kockahas és kisugárzás a mai napig van. (Míg a hozzám hasonló pasik egyre ritkábban...) Nem is csoda, hogy az idő múlásával, egyre jobban ragadnak rám a fiatal lányok is.

Rendszerint 25 év alattiakat célzok be, mert a többség túl kiélt lesz az évek (és pasik) múlásával. Sajnos ez a taszító kiéltség, sminkkel nem orvosolható, a nő szeméből azonnal kiolvasható. Ezért én tartós kapcsolati szempontból 20 év korkülönbségre szavazok, a pasi javára.

Alapvető fontosságú, hogy az életünk párjának szánt nőt fiatalon, még a kiégés előtti stádiumában kell megismerni, viszont utána illik mellette (és a gyerekeink mellett) férfiként kitartani!!!

2023. márc. 10. 21:29
 44/44 anonim ***** válasza:
46%

"Alapvető fontosságú, hogy az életünk párjának szánt nőt fiatalon, még a kiégés előtti stádiumában kell megismerni, viszont utána illik mellette (és a gyerekeink mellett) férfiként kitartani!!!"

Ez igy van :)

38F incel

2023. márc. 11. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!