Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavarja a 35-37 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a 35-37 éves nőket az, ha egy 40 éves férfi nem velük, hanem 25-27 éves nőkkel szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 16:28
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
18%

7es, igazat mond. 25éves korig még csak játszák a misz tökéletest, ezzel nincs baj, mert anyagilag nem bszol rá, 30 körül már elkezdi túrni az agyát, hogyan lehetne megtollasodni egy férfiből. Azt jönnek a gondolatok "hol vannak a rendes férfiak", a rendes alatt a tejelő képeseket értik.

35 felett meg mennek a süllyesztőbe, mert elmúlt az egyedüli értékük, a fiatalságuk/szépségük, szeretni meg ugye nem tudnak, szal kukába velük. Jogos, 25 körül támogatom én is, s 2-3 évente lecserélni mint az autód, hogy mindig a körforgásba tudj maradni.

2020. júl. 2. 17:22
 12/44 anonim ***** válasza:
81%

Inkább a 25-27 éves nőket zavarja, hogy rájuk nyomulnak a taták.

Azt még értem, hogy bejön a bácsiknak a fiatal nő, na de miből gondolják, hogy ez kölcsönös?

22L

2020. júl. 2. 17:27
 13/44 anonim ***** válasza:
57%

Egyszerűen irigyek vagyunk, a fiatalságukra! Igaz én 40 feletti vagyok és nem keresek, de látom, hogy kocsányos lóg

ó szemekkel nézik a feszes formákat.

2020. júl. 2. 17:27
 14/44 anonim ***** válasza:
19%
12-es, te is leszel még mammer, és te sem fogsz kelleni a kutyának sem majd. Nyugi az idő rajtad sem áll meg... Így helyes a világ.
2020. júl. 2. 17:28
 15/44 anonim ***** válasza:
84%
#14, a #9-es válaszoló vagyok, pont ezért nem szállunk be az általad említett körforgásba, mert hiába ropogós a husink most, van akkora tartás bennünk, hogy nem adjuk magunat a kerékhajtó palinak, mert látjuk mi lesz a vége és nincs kedvem egy számláló kattogását hallgatni a fejem felett.
2020. júl. 2. 17:33
 16/44 anonim ***** válasza:
32%

12.-nek.

Magamon azt veszem észre, hogy tetszik nekik a magabiztosságom, a felnőtt ruháim, és a normális kocsim

2020. júl. 2. 17:34
 17/44 anonim ***** válasza:
89%

"12-es, te is leszel még mammer, és te sem fogsz kelleni a kutyának sem majd."

Anyám most is olyan pasit szedhetne össze, amilyent akarna.

Rohadt uncsi már ez a 35 éves mammer, és 40+-os fiatal kan. Jó álmodozást a bácsiknak!

2020. júl. 2. 17:41
 18/44 anonim ***** válasza:
26%

Pont az a lényeg a 40+ban, hogy nem fiatal kan.

Azok a lányok, akiknek az kell találnak eleget, akinek meg pont az nem kell, az a lány meg választ magának idősebbet.

35+os nő meg választ abból, ami marad, na ez nem szokott nekik tetszeni.

2020. júl. 2. 17:50
 19/44 anonim ***** válasza:
81%
A 40+-os pali is abból választ, ami maradt, ugyanis a legtöbb huszonéves nő is a saját korosztályára vágyik.
2020. júl. 2. 17:53
 20/44 anonim ***** válasza:
90%
Engem nem zavar, ha egy negyvenes pasi agyilag ott tart, hogy 25 éves lányok után kajtat akkor jobb is, ha engem messziről elkerül :)
2020. júl. 2. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!