Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a 35-37 éves nőket az, ha egy 40 éves férfi nem velük, hanem 25-27 éves nőkkel szeretne ismerkedni?
Engem nem zavar az ilyen pasi, mert kölcsönösen nem az esetem.
Aztán hogy kivel ismerkedik, az az ő gondja baja.
Szerencsére vannak értelmes értékes pasik, akik tudják hol a helyük az életben.
A nő választ.
Ha olyan a pasi, hogy ő tud választani, akkor annak jut huszonéves is, meg harmincas is akár egyszerre is.
"Pont az a lényeg a 40+ban, hogy nem fiatal kan."
Jó, de miért is kéne egy fiatal nőnek? Leszámítva, ha netán gazdag és a lány a pénzre hajt.
Miért kellene? Komolyan ízlésről akarsz vitatkozni?
Mert neki az tetszik.
De lehet, hogy azért, mert több figyelmet és megbecsülést kap tőle, vagy felnéz rá, vagy csak a jobb szex miatt, vagy mert biztonságban érzi magát vele. Mindenkinél más, és nem csak az egzisztencia az egyetlen vonzó tulajdonság. Mellesleg azt is munkával, idővel és kitartással lehet felépíteni.
Szerintem zavarni nem zavarja őket, csak gáznak tartják.
Amúgy néhány kivétellel, az ilyen pasik valóban gázak is, és én a fiatalabb korosztályhoz tartozom.
"Anyám most is olyan pasit szedhetne össze, amilyent akarna."
Ő így szokott leszállni a bicikliről. ( most egyedül akarlenni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!