Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavarja a 35-37 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a 35-37 éves nőket az, ha egy 40 éves férfi nem velük, hanem 25-27 éves nőkkel szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 16:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
97%

Engem nem zavar az ilyen pasi, mert kölcsönösen nem az esetem.

Aztán hogy kivel ismerkedik, az az ő gondja baja.

Szerencsére vannak értelmes értékes pasik, akik tudják hol a helyük az életben.

2020. júl. 2. 17:56
 22/44 anonim ***** válasza:
74%

A nő választ.

Ha olyan a pasi, hogy ő tud választani, akkor annak jut huszonéves is, meg harmincas is akár egyszerre is.

2020. júl. 2. 17:56
 23/44 anonim ***** válasza:
65%

"Pont az a lényeg a 40+ban, hogy nem fiatal kan."

Jó, de miért is kéne egy fiatal nőnek? Leszámítva, ha netán gazdag és a lány a pénzre hajt.

2020. júl. 2. 17:57
 24/44 anonim ***** válasza:
62%
Én 29 vagyok párom 42 és nekem mindig idősebbek pasijaim voltak .
2020. júl. 2. 18:05
 25/44 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az hogy te kivel próbálsz ismerkedni kérdező, akárhány éves vagy, vagy leszel, az senkit sem zavar, mert téged úgyis levegőnek néznek.
2020. júl. 2. 18:14
 26/44 anonim ***** válasza:
51%

Miért kellene? Komolyan ízlésről akarsz vitatkozni?

Mert neki az tetszik.

De lehet, hogy azért, mert több figyelmet és megbecsülést kap tőle, vagy felnéz rá, vagy csak a jobb szex miatt, vagy mert biztonságban érzi magát vele. Mindenkinél más, és nem csak az egzisztencia az egyetlen vonzó tulajdonság. Mellesleg azt is munkával, idővel és kitartással lehet felépíteni.

2020. júl. 2. 18:18
 27/44 Sunshinedoll ***** válasza:
81%

Szerintem zavarni nem zavarja őket, csak gáznak tartják.

Amúgy néhány kivétellel, az ilyen pasik valóban gázak is, és én a fiatalabb korosztályhoz tartozom.

2020. júl. 2. 19:20
 28/44 anonim ***** válasza:
83%
40 évesek vagyunk a párommal. Poénból kérdeztem, hogy.mikor cserél le egy 20 évesre, azt mondta, soha, mert, ha egy 20 éves 40-es pasival akar kavarni, az valószínűleg csak egy kis ingyenélő. Vannak pasik, akiknek azért van önkritikájuk és nem lesznek bóhocok.
2020. júl. 2. 20:23
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

"Anyám most is olyan pasit szedhetne össze, amilyent akarna."

Ő így szokott leszállni a bicikliről. ( most egyedül akarlenni )

2020. júl. 2. 20:29
 30/44 anonim ***** válasza:
Nem zavarja őket,ne aggódj :)
2020. júl. 2. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!