Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok akik szónélkül eltűnnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik szónélkül eltűnnek a másik életéből, mi jár a fejetekben?

Figyelt kérdés

Pl huzogatós társkeresőn beszélgettek pár napja, aztán a másik arra figyel fel h már nincs ott a profilod.

Vagy randin vár rád aztán már soha többé nem leszel elérhető.

Történt velem is ilyen, ráhagyom a páciensre a döntését viszont télleg érdekelne mi zajlik az ilyen tipus fejében. Tudok segiteni?

Köszönöm

2020. júl. 1. 00:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ha a kémia ilyen szinten nem működik, azt ölelés, csók közben is lehet érezni, ott valami más lehetett a gond. Persze ha előtte meg se közelítetted, rögtön letámadtad, akkor persze lehetséges, de jobb előbb kideríteni máshogy a kémiát mint így, hogy ott szagolgatod.
2020. júl. 7. 19:08
 22/29 anonim ***** válasza:
28%

Ezt nem hiszem el!

Te minden partnereddel úgy kezdted, hogy körbeszaglásztad, mint egy vadászkutya?

Nem támadtam le! Ha nagyon érdekel, mikor csókolóztunk, még ruhában voltunk. Mikor lecsúsztattam róla a bugyit, akkor kezdtem érezni, hogy valami nem stimmel, de érőt vettem magamon és végig csináltam.

2020. júl. 7. 19:18
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
*erőt
2020. júl. 7. 19:19
 24/29 anonim ***** válasza:
Itt egyedül te szaglászol, más csak átadja magát az élménynek, amit a másik ember jelent, nem a bugyijából szedi ki a kémiát. A kémia a szájából is érződik, a hajából, bőréből, szóval valami más gond volt ott, de felőlem éldegélhetsz tovább az elméleteddel, csak ne terjesszed.
2020. júl. 7. 19:24
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát nekem ez egyáltalán nem volt kellemes élmény, így nem tudtam magam minek átadni!

Ezúton üzenem az összes önkéntes inkvizítornak, akik itt megköveztek, hogy senki sem bölcs élete minden órájában! Tény, hogy nem vagyok nőgyógyász, sőt, az is lehet, hogy " az én készülékemmel " van a baj, de mint írtam, ez már rég történt! Sem előtte, sem utánna nem volt, hogy szó nélkül köddé váltam!

2020. júl. 7. 19:39
 26/29 anonim ***** válasza:

"bocsi, de úgy érzem valamilyen fertőzésed lehet, vagy nincs rendben valami, mert elég szokatlan az illatod" vagy valami ilyesmit benyöghettél volna, mindjárt megérti sértődés nélkül,"

Ja persze sertodes nelkul, raadasul ezek utan tudod mikor mer ujra szexelni ..

Engem itt nem az eltunes, hanem hogy akkor miert szexeltel vele mert igy kihasznalasnak ereznem,

Inkabb mondtad volna hogy a bocs mégse, ez neked korai:p el kell erned az utolso buszt vagy mittudomen

2020. júl. 7. 22:24
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Eltunes chatbol az annyi, hogy masok is vannak a mezonyben, vagy mas okbol meggondolta magat.

Randira nem elmenni az mar gaz. En akkor nem mennek csak oda, ha koszonoviszonyban sem lenne a kepeivel, kulonben meg lemondanam idoben a randit.

Viszont nokent ugy jartam zavaros lelku pasival, hogy engem allitott ki, es nem jott el. De utana is irkalt. Nala egyertelmuen egy kattanas, hogy soha nem megy el, csak fantazial. De azert ez ritka.

2020. júl. 7. 23:09
 28/29 anonim ***** válasza:
Büdös volt egy kicsit a pitsa? :) Mondjad neki ilyenkor, hogy fürgyé lee. :)
2020. júl. 8. 09:30
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem tul van fujva ez a eltunesen sirankozas, eltunik:nem jottel be neki.hanem más. Ennyi .

csinaltak velem is es még mindig jobb volt mint az ilyen hulye dumak hogy "bocs nem te vagy álmaim nője" mintha ő almaim pasija lenne hát nagyon nem, csak gondoltam adok neki egy eselyt de ezekutan mondhatok barmit tok megalazo

Az meg hogy egy kis beszelgetes utan már kovetelozni, hogy de mondjad mar meg miert nem tetszem vagy lokjel valami sablon lekoptatos szoveget tiszta lúzerség..

2020. júl. 8. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!