Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik szónélkül eltűnnek a másik életéből, mi jár a fejetekben?
Pl huzogatós társkeresőn beszélgettek pár napja, aztán a másik arra figyel fel h már nincs ott a profilod.
Vagy randin vár rád aztán már soha többé nem leszel elérhető.
Történt velem is ilyen, ráhagyom a páciensre a döntését viszont télleg érdekelne mi zajlik az ilyen tipus fejében. Tudok segiteni?
Köszönöm
Sokan meg fognak most virtuálisan kövezni, de már egyszer én is csináltam ilyet egy lánnyal, hogy végleg eltűntem. Nagyon kellemetlen volt a szitu.
Egy kedves, csinos lányt kell elképzelni, igényes, rendezett lakásban. Minden rendben volt vele, intelligens, gyönyörű, ÁPOLT, egy dolgot kivéve, hogy ott lent nagyon lellemetlen szagú volt. Nem gondolnám, hogy folyása lett volna, vagy valami más betegsége. Más lányoknál még sosem tapasztaltam ilyet, sem előtte, sem utánna, mint nála. Az első közös szex után köddé váltam. Szerintem ez a megoldás ebben az esetben sokkal kíméletesebb volt, mintha őszintén elmondtam volna, hogy bocsi, de nagyon büdös vagy...
Elkönyvelt egy gerinctelen görénynek, de sokkal kevésbé sérült így.
Egyébként olvastam róla, hogy van úgy, hogy egészségügyileg minden rendben van, csak épp nem passzol egymáshoz a két fél. Alább hagyott a kémia! Szerintem ez lehetett itt is.
Pont az, hogy valószínűleg valami fertőzése lehetett, mégis honnan szedted, hogy tuti nem? Egyébként szerintem is gáz ezért eltűnni, lehet még ki tudja meddig küzdhetett a betegséggel vagy egyéb dologgal, ami okozta neki ezt az állapotot és nem is tudott róla magától.
"bocsi, de úgy érzem valamilyen fertőzésed lehet, vagy nincs rendben valami, mert elég szokatlan az illatod" vagy valami ilyesmit benyöghettél volna, mindjárt megérti sértődés nélkül, nem csodálom, hogy görénynek tartott
Nekem ezért még csaj nem harapta le a fejemet legalábbis, meg is köszönte, hogy szóltam és így nem keveredett megint ilyen kényes helyzetbe, simán lelehet reagálni normálisan, akkor is ha többet nem akarsz vele találkozni.
Valóban egy kicsit gyáva húzás volt részedről, sztem pont attól sérült, hogy se szó se beszéd megpattantál, inkább magadat mentetted, minthogy őszinte lettél volna.
23F
Mint fentebb írtam, sokan megköveznek itt virtuálisan. Elismerem, lehet, éretlenül kezeltem a szitut, de az orromnál fogva vezettek!!
(Jó, elismerem, ez gyenge poén volt.)
A lényeg, hogy sem előtte, sem utánna nem tapasztaltam még ilyet. Nem az volt az összhatás, hogy igénytelen lenne! Egy igényes Nő pedig felismeri ha beteg bárhol. Egyszerűen csak nem passzoltunk egymáshoz. Emiatt nem szóltam neki. Sokkal hamarább kiheverte így, mintha teljesen őszinte lettem volna! Néha jobb bizonyos dolgokról nem beszélni.
Nem állítom, hogy ez így a legkorrektebb, de már megtörtént, nem tudom vissza csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!