Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy pasiról akivel összejöttetek kiderülne, hogy nincs is nagy szerszáma, csak kitömte a nadrágját egy zoknival, kiábrándulnátok belőle?
Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 22:13
11/24 anonim válasza:
10 A push up melltarto szimplan kenyelmesebb, mint egy sima, csak szolok.
12/24 anonim válasza:
a push up, annyit csinal, hogy osszenyomja a cicit... olyan huuu de sokat nem nagyit a latvanyon,de m1.
13/24 anonim válasza:
Nem, de ha egyéb bunkó viselkedése, szájhúzogatása van, akkor igen. Tehát: legyen ennek tudatában és ő is Fogadjon el nem előnyös dolgokat egy nőn és ne csak a f.rokméreten stagnáljon egy szerelmi kapcsolat tartalma.
14/24 anonim válasza:
Tehetnétek a nadrágba is szivacsot, az jó tökönrúgás ellen, vagy sérülés ellen, és akkor nem tudná nézegetni akárki pont mikor mekkora, csak akire tartozik az nézné meg. :)
15/24 anonim válasza:
Na és ha éppen box edzésről megy a randira és rajta marad egy méretes szuzpenzor? :)
16/24 anonim válasza:
Ilyen épp eszű felnőtt férfinak eszébe sem jutna, tudja, hogy nyugalmi állapot és erektált között különbség van, és az, hogy nem dudorodik extrán a nadrág, az semmit nem jelent. Amúgy meg tanuld meg használni, hacsak nincs 8-10 cm alatt, akkor nem lesz problémád vele.
17/24 anonim válasza:
Nagyon szánalmasnak találnám, hogy zoknit rakott a gatyájába, ennyire felesleges rájátszani.
Ettől függetlenül, ha kiderülne, hogy kicsi és nem is volt jó vele, akkor nyilván így se-úgy se folytatnám vele.
18/24 anonim válasza:
Én szafaládét szoktam mellészigszalagozni, ha strandra megyek.
19/24 anonim válasza:
Utolsó, kutyabarát strandra azért ne menj :)
20/24 anonim válasza:
Az én "virslimet" ma vágtam le és inkább megfőztem vacsorára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!