Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ilyen helyzetben kiábrándulnátok a pasitokból?
Figyelt kérdés
Egy szórakozó helyen odaállna elétek egy keményebb pasas izompólóba, aki befeszítene és bicepszet villantana és látnátok hogy a csávónak 2x olyan nagy a bicepsze mint a pasitoknak. Aztán a csávó rátok kacsintana:
- Hölgyem önnek egy igazi férfi mellett volna a helye!
2019. nov. 11. 10:15
1/20 anonim válasza:
Elküldeném a p*csába! Ha őszintén szeretem a páromat,nem hozna lázba egy kacsintás se semmi más
2/20 anonim válasza:
Stabil kapcsolat lehet ahol a bicepsz villantás elég a kiábránduláshoz. Ez vagy valami kretén férfi vágyálma, hogy ilyen könnyű nőhöz jutni. Vagy valami érzelmileg nulla tyúké.
4/20 anonim válasza:
Akkor se kellene egy ilyen pasi, ha egyedul lennek.
5/20 anonim válasza:
Ja és ő azért igazi férfi mert nagyobb a bicepsze? 😀😀😀
És akinek nála is nagyobb az még igazibb...
7/20 anonim válasza:
6: Jaja, ez még "elmegy" kamaszkorban, de ha felnőtt a kérdező, akkor nagyon sajnálom. 😔
🤣
8/20 anonim válasza:
Ráz a hideg azoktól akik a bicepszüket tudják csak villogtatni de IQ a béka s...ge alatt,
9/20 anonim válasza:
Felröhögnék... :D :D :D
Valaki még megrekedt, az "én apukám erősebb"-szinten. Ovistól aranyos tud ez lenni, felnőttként röhejes.
10/20 anonim válasza:
Ha kétszer akkora a bicepsze mint a páromnak, az meg már túl izmos. Nekem pont a párom tetszik úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!