Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányzók és hölgyek, ez esetben kiábrándulnátok a pasitokból?
Mondjuk mentek az utcán kettesben, erre odairányul elétek egy menő pasi, aki egy rap szöveggel leoltja a pasitokat, de annyira, hogy nagyon. A pasitok meg nemhogy válasz rappelni nem tudna de orientálódni se egy ilyen szövegre:
"Figyelj haver nem vagy te itt semmi
Most kéne az arcodból vissza venni
Lúzer vagy? A kérdés fel van téve
Ne aggódj, a csajod el lesz véve
Mert én vagyok a helyi number one,
A siker mindig csak énvelem van.
Hát add fel és tűnj el a láthatáron
Míg megadod magad, azt én megvárom."
Kiábrándulnátok?
Nem.
Ennyi nekem kevés. Hol jó kocsi,a csicskák.
Mitöl number one? Mert mondja? Kevés.
És úgyis csak 1körre akarna...nekem a barátom többet ér. És nem izgat,hogy tud e rapelni vagy sem.
Erről nekem a Leégetlek! c. South Park epizód jut eszembe. Azt se tudták a srácok, merre vannak arccal, amikor betalálta őket egy freestyle kompánia. Asszem' én se tudnék se köpni, se nyelni, ha elém állna egy ilyen forma, aztán szerintem utána spontán röhögőgörcsben törnék ki.
😆
"A csajod el lesz véve"
Csaj szó alapból brr, de el lesz véve? Mert csak egy tárgy, aminek semmi beleszólása, hogy kihez tartozik?
Sokkal jobb úgy aludni, hogy tudom, hogy soha nem lesz barátnőd.
Jó ég, nem tudom eldönteni sírjak-e vagy nevessek. 😂😂😂
Méghogy menő pasi meg rap, hogyne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!