Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti adnátok esélyt egy olyan 28 éves férfinak, akinek még nem volt komoly kapcsolata? Vagy full szánalmas, kukába való az ilyen?
Érdekes ahogy belementetek ebbe a témába hogy mennyire lehet észre venni ha valaki azt hazudja hogy volt már kapcsolata.
Hasonló helyzetben vagyok mint a kérdés alanya. Nem tudom mi a jó megoldás. Semmiképp nem buzdítanék arra valakit hogy hazudjon egy olyan embernek akivel bizalmi kapcsolatot óhajt kiépíteni ugyanakkor azt is látom, hogy itt a lányoknak több mint a fele tényleg nagyon elutasító az ilyen srácokkal szemben.
Viszont ami engem illet, eddig valahányszor elmondtam olyan lányoknak akik nem ismernek régóta, hogy szűz vagyok meg minden ...mindig nagyon meglepődtek. "De hát ez hogy lehet? Tök jól nézel ki meg rendes vagy meg minden..." Szóval egy ismerkedési fázisban ez nem feltétlenül észrevehető, ha amúgy nem vagy nagyon félszeg. Ezzel együtt én semmiképp nem hazudnék erről, ugyanakkor nem is ezzel indítanám az ismerkedést. Had csodálkozzanak rá, miután már jó benyomást tettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!