Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a férfi?
Barátságból szerelem. Először hónapokig nézegettük egymást, majd hülyéskedtünk, ismerkedtünk, koronavírus alatt jobban közelebb kerültünk egymáshoz. Zárkozott a fiú, talán szégyenlős, nehezen lép, talán sose volt barátnője vagy nagy csalódást élt át, de mellettem megnyílik, minden jó volt.. aztán látta elvagyok foglalva, mindig csak mondja, hogy majd jövőnyáron így stb,, megismerem a barátait, stb stb
Elhívtam fagyizni, mondta persze jo persze, hivatkozva arra, hogy meg sose voltam abba a cukraszdaba es csak ugy eljohetne velem. Azota felve nez ram vagy ram se nez, hozzam se szol. Mi baja lehet?
Nem ismerheted olyan jól, ha még azt se tudod volt-e már barátnője. Lehet, hogy amit érzel csak egyirányú és ő így próbál lekoptatni, vagy nem érzékeli, hogy te hogy érzel.
Próbálj meg utalni az érzéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!