Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves férfiként hogyan tudok nőkkel ismerkedni Németországban?
Kérem olyanok írjanak, akik ismerik a német női temperamentumot.
15 éve jöttem ki a párommal, két éve szétmentünk, most próbálnék keresgélni, de a német nők valahogy nem annyira nyitottak. Ezért ha valakinek lenne tapasztalata, azt szívesen meghallgatnám.
Nem a mekiben pucolom a wc-t.
Akkor mondj kérlek egy németországi magyar társkeresőt. Nekem mindegy, hogy milyen nemzetiségű, a műveltség a lényeg, de logikus, hogy több a német nő, azaz nagyobb a választék.
Szerintem nem célirányosan a "német nőkre " kellene koncentrálod .Sok magyar él kinn és mindenféle nemzetiségű..
A net a legegyszerűbb, de a legkockázatosabb is egyben..
Érdeklődési kör?
Sport, szórakozás, ismerősök ismerősei...
Így érdemes keresgélni..
#6 Köszönöm :-) Úgy látszik, hogy nem halt meg a remény, hogy kapok értelmes választ is :-)
A németet tényleg csak azért írtam, mert belőlük van a legtöbb. Távkapcsolatot nem igazán szeretnék és a környékén nem ismerek magyarokat.
6.-ra.
Németországban miért keresne magyar nőt, mikor vannak gyönyörű németek is?
Tisztelt 9-es, kérlek olvasd újra a kérdésemet. Ott pont azt írom, hogy hogyan lehetne a német nők lelkivilágát kiismerni és ezáltal párkapcsolatot teremteni velük.
Nekem mindegy, hogy német, magyar, spanyol, angol, ukrán. De mivel egy nem túl nagy, Isten háta mögötti városban lakok, itt a nők (érzetre) 90%-a német. Azért érdekelne,,hogy ha valakinek van tapasztalata, akkor írja meg. Nem fogok leállni nemzetközileg válogatni, mert az mindegy - a lényeg, hogy "európaian" viselkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!