Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyásó nőkhöz elég egy 16 éves BMW?
Attól függ. Budapesten, 20 év fölött nem lenne elég egy aranyásóhoz.
Viszont a 16 éves, falusi aranyásó ismimnek már az is elég volt, hogy külföldön dolgozott a pali, és vett egy régi kocsit.
Aranyásó nőkhöz 16 éves BMW? Ne haragudj 28 éves nő vagyok, 16 éves Bmw-m van. Nagykaland :D kb másfél milliót ér, mondjuk elvileg az a hír járja, szerencsére hallomásból tudom hogy annak való BMW akinek van pénze javításra. Neked van??
Amúgy megsúgom hallkan hogy a nőknek nem az autók évjárata számít:D hanem mondjuk legyél udvarias, vicces lehessen veled beszélgetni ne olyan legyen veled beszélni mintha egy üres kólás üveg lenne mellettünk, mindezek mellett legyen azért munkád de nem utolsó sorban legyél jó az ágyban. Volt olyan pasim akinek nem volt autója és volt akinek 26 milliós autója volt. Szerinted melyiket szerettem jobban?? Nem a pénzes hapsit :D nem az a minden, az elsődleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!