Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aranyásó nőkhöz elég egy 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aranyásó nőkhöz elég egy 16 éves BMW?

Figyelt kérdés
Milyen legolcsóbb autó az amibe szivesen beleszállnak ilyen nők? Akikről mindenki tudja hogy pénzre mennek: plázacicák, aranyásók, sugarbabe ahogy nektek tetszik a megnevezésük.

2020. jún. 29. 12:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Attól függ. Budapesten, 20 év fölött nem lenne elég egy aranyásóhoz.

Viszont a 16 éves, falusi aranyásó ismimnek már az is elég volt, hogy külföldön dolgozott a pali, és vett egy régi kocsit.

2020. jún. 30. 14:20
 22/27 anonim ***** válasza:

Aranyásó nőkhöz 16 éves BMW? Ne haragudj 28 éves nő vagyok, 16 éves Bmw-m van. Nagykaland :D kb másfél milliót ér, mondjuk elvileg az a hír járja, szerencsére hallomásból tudom hogy annak való BMW akinek van pénze javításra. Neked van??

Amúgy megsúgom hallkan hogy a nőknek nem az autók évjárata számít:D hanem mondjuk legyél udvarias, vicces lehessen veled beszélgetni ne olyan legyen veled beszélni mintha egy üres kólás üveg lenne mellettünk, mindezek mellett legyen azért munkád de nem utolsó sorban legyél jó az ágyban. Volt olyan pasim akinek nem volt autója és volt akinek 26 milliós autója volt. Szerinted melyiket szerettem jobban?? Nem a pénzes hapsit :D nem az a minden, az elsődleges...

2020. júl. 7. 13:17
 23/27 anonim ***** válasza:
Jó nagy kamu kedves utolsó...:)
2020. júl. 12. 16:53
 24/27 anonim ***** válasza:
Melyik része?
2020. júl. 12. 20:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Hmm, hogy a csóró pasit jobban szeretted mint azt, akinek a 26 milliós autója volt. Igen, persze, hogy nem őt szeretted. Seems legit! :D Hihetetlen, hogy itt tartanak a magyar nők. Remélem elvisznek benneteket a gazdag nyugatiak. Remélem belefulladtok a pénzbe...
2020. júl. 12. 20:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy, ne haragudj.
2020. júl. 12. 21:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Saraya! Hiába írsz nekem privát üzenetet, ne fáradj vele. Sajnálom hogy te biztos nem kellesz senkinek és depressziós vagy de nem másokon kellene a feszkót levezetned. Ha gondolod fizetek egy prostit neked hátha nem leszel ennyire agresszív!
2020. júl. 12. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!