Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 21 éves fiú 16 éves lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves fiú 16 éves lánnyal már nem gáz?

Figyelt kérdés
Nem sok a korlülönbség?
2020. ápr. 22. 15:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%
Ez az ő dolguk, minden más csak ítélkezés. Mondjuk nagy jövőt én se jósolok ennek, de ez is csak ítélkezés és semmi közöm hozzá.
2020. ápr. 22. 15:45
 2/15 anonim ***** válasza:
48%

Hát nekem az lenne.

23-18 az már nem gáz.

3/15 anonim ***** válasza:
34%

Nem gáz.

Nem sok.

4/15 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem teljesen rendben van, egyedüli probléma a különböző életszakasz lehet... de ez is áthidalható.

Nekem is volt 16 évesen 22 éves barátom, bár nekünk csak 4 hónapig, szintén a fent említett ok miatt. De ez nem törvényszerű, hogy nálatok is fel fog merülni ez a probléma.

2020. ápr. 22. 15:46
 5/15 anonim ***** válasza:
42%

"egyedüli probléma a különböző életszakasz lehet"

Ez az, amivel mindenki előhozakodik, de eddig még senki nem tudta megindokolni, hogy ez miért is baj? Mellesleg: abszolúte nincsenek olyan hú, de különböző életszakaszban.

2020. ápr. 22. 15:51
 6/15 anonim ***** válasza:
49%
Egyáltalán nem gáz, és egy 16 éves meg egy 21 miért ne érthetnék meg egymást? Tök hasonló korosztály, és az empátia, meg az érzelmek egyébként sem ettől függnek.
2020. ápr. 22. 15:53
 7/15 anonim ***** válasza:
59%

De, ha annyira éretlenek, hogy ezt a neten kell megkérdezniük.

Normális gondolkodásúaknál nem.

2020. ápr. 22. 15:58
 8/15 anonim ***** válasza:

5-ös,

Én vagyok a 4-es válaszoló, aki írta, hogy volt 16 évesen egy 22 éves barátja és mi a különböző életszakasz miatt szakítottunk.

Nálunk az volt a probléma, hogy én gimibe jártam, teljesen más időbeosztásom volt, mint neki, végeztem a suli du. 2-4 között és ráértem (persze mikor dolgozat volt, azért kellett tanulnom).

Ő ezzel szemben főiskolára járt, össze-vissza voltak az órái, volt hogy este is, sőt mellette gyakornokként dolgozott is, tehát kvázi neki reggeltől estig be volt osztva az ideje.

Én ezt gimisként nem tudtam teljesen megérteni, sőt a súlyát sem érzékeltem, hogy neki MOST kell odatennie magát, a karrierre koncentrálni, hajtani. Én csak annyit érzékeltem, hogy elhanyagol, és nekem többre lenne igényem. Mikor volt 1-1 zh, nem is értettem, minek tanul rá napokat, miközben én is egy tz-re napot tanultam. Nem érzékeltem, hogy egy zh sokkal nagyobb súlyú, nehezbb és általában több tanulást igényel, és ezzel nyúztam őt, hogy nem hiszem el, hogy neki akár 4-5 napot is kell tanulni egy zh-ra, pár hét anyagából. Azt hittem, le akar rázni. Végül a sok konfliktus, és hiszti miatt szakítottunk.

Azóta én is egyetemista vagyok, immár 3. éve, és nyilván teljesen átértékelődött a gondolkodásom. Tudom már milyen egyetemen szívni, zh-zni (és igen, akármilyen kitűnő voltam gimiben, itt azért tényleg teljesen másképp kell tanulni, és a zh-k előtti egy hetet meghúzni) PLUSZ a saját karrierünket IS építeni mindezek mellett. Most már egy hasonló kapcsolatok működne és megérteném, ha a másik elfoglalt.

21/L

2020. ápr. 22. 16:23
 9/15 anonim ***** válasza:
De, abszolút gáz.
2020. ápr. 22. 16:48
 10/15 A kérdező kommentje:
És ha a fiú már dolgozik?A lány meg érett
2020. ápr. 22. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!