Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hogy igazságtalan minden.
Nem minden a külső! Nagyon fontos, mert ha valakihez nem vonzódom, arra nem vágyom, nem működne a kémia, viszont ha nagyon szép külső rothadó belsőt takar az se jó.
A szerelem megszépíti a párodat a szemedben, de nagyon jó személyiség és átlagos kinézet sokkal jobb, mint szép külső+ rothadó belső.
A szépség egyébként is relatív, attól még hogy valaki szerinted rosszabbul néz ki nálad, mások gondolhatják, hogy te nézel ki szarabbul.
Ülj le, és végezz egy kis önvizsgálatot.
Mi az ami kell a nőknek és én nemtudom megadni, amikor előnytelenebb külsejű férfiaknak is sikerül?
Például külső: ódivatú, vagy igénytelen ruhákat hordok? El van hanyagolva a testem? Előnytelen a frizurám? Stb..
Belső: túl hirtelen haragú vagyok és ez feltűnik a nőknek? Egy anonim oldalon egy idegen ember kihoz a sodromból? (Egyértelmű ezekre igen a válasz). Nem vagyok jó társaság, beszélgető partner, nincs elég témám rossz a humorom? Stb..
Túl nagyra tartom magam, a túl jó nőkre vágyom? Lejebb kéne adnom, és az előnytelenebb külsejű nőknek is esélyt adnom, hátha megszeretjük egymást?
Nyitottabbnak kéne lennem, máshogy kéne udvarolnom a nőknek?
Nem másokkal van a baj. Ha szerinted mindenkinek sikerül csak neked nem, akkor nem mindenki a hülye, ugye ezt nem kell magyarázni.
Remélem átgondolod amit írtam és remélem nem egy szokásos hiszti kérdés ez is, ha már így felháborodtál.
Gondolom a nőkkel is ezt a stílust űzöd,ezért amint kapnak ízelítőt,hogy lesz ez rosszabb is,inkább menekülnek..
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!