Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hogy igazságtalan minden.
Figyelt kérdés
Még az átlagos lányoknak se jövök be. Aztán látok párokat szép lány nállam csúnyább palival .néha ledöbbenek. És nemtudom felfogni hogy én nejem meg semmi szerencsém és semmi nagy igényem nincs hozzámvaló lány levegőnek néz...és átlagalattiak is .. persze nem mind az aki abszolut nemjönbe na azoknak bejövök de megjelenni velük nemlehet. És semmi túlzás nincs ebbe.#Randizás,kapcsolat,ismerkedés
2020. jún. 28. 23:15
1/38 anonim válasza:
lehet jobb pasinak gondolod magad, mint amilyen valójában vagy.
2/38 A kérdező kommentje:
Pedig ismerösök is aztmondják nincs a külsőmmel semmi gond.
2020. jún. 28. 23:20
3/38 anonim válasza:
az ismerősök nem őszinték, pártatlan vélemény kell
4/38 A kérdező kommentje:
Van annyi ön kritikám hogy tudjam kinél vagyok szebb .
2020. jún. 28. 23:23
5/38 anonim válasza:
A kulso nem minden! Az irasod alapjan inkabb massal lehet gond..es az nem a kulso!
6/38 Savlekotő válasza:
Azt hiszem csak meg kell szólalnod neked is.. Nem a külsőd a baj,a stílus.
70F
8/38 anonim válasza:
Húha, vannak itt bajok :) Ha egy névtelen fórumon így felkapod a vizet, képzelem mit művelhetsz élőben a nőkkel. :D
9/38 A kérdező kommentje:
Értem akkor te szerinted aki szingli évek óta, de nemjön össze egy kapcsolat, akkor az nemnormális..
2020. jún. 29. 00:22
10/38 anonim válasza:
Nem, az, aki kiír egy kérdést és 2-3 egymondatos hozzászólás után már alpárian viselkedik, az a nemnormális. A legtöbb szingli pasival semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!