Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha elcsesztem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha elcsesztem az egész életem úgy érzem??

Figyelt kérdés
28 éves vagyok szűz soha nem volt senkim. nem tudok társat találni magamnak. még barátkozni sem más férfiakkal nem hogy kapcsolatba lépni egy nővel. pedig szeretnék. úgy érzem elcsesztem mindent. Ha mondjuk 5 éve ilyenkor lett volna barátnőm már az is késő lett volna. Most már mindjárt 30 vagyok és semmi. hogy lesz igy normális életem? egyedül semmi jó. az meg butaság hogy legyél egyedül boldog mindenkinek kell társ szerintem. így se család se semmi nem lesz. létezik hely ahol mondjuk ilyeneket mint én megtanitanak nőkkel kommunikálni?? vagy vannak olyanok akik ezt oktatják?? vagy mi csináljak? társkereső se ismerkedik velem még egy nő sem.

2020. jún. 28. 22:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
18%
28 éves szűzként még nem gáz prostihoz menni. Vannak, akik 30 éves kor feletti szűzként mennek prostihoz.
2020. jún. 28. 22:21
 12/25 anonim ***** válasza:
19%
A szerelmet sosem fogod megismerni, a szexualitás hiányát még kilehet váltani olyan csalásokkal, mint "hivatásos" nő felkeresése. De a szerelmet nem. De hát ez van, nem lehet mindig minden jó. Én is beszoptam ezt (is), ezért váltam nihilistává. Így könnyebb.
2020. jún. 28. 22:32
 13/25 anonim ***** válasza:
42%
12-es. Viszont te kövér vagy!
2020. jún. 28. 22:34
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy a kövér ember az már nem ember? Vagy a kövér embernek nincs szüksége (meg persze joga sem) szeretetre, szerelemre, szexualitásra, vagy mi a tök? Én is az vagyok mások szerint -magam szerint messze vagyok még tőle-, és sosem értettem ezt a mentalitást...
2020. jún. 28. 22:46
 15/25 anonim ***** válasza:
43%
Ha őszinte akarok lenni, ember vagy, de nem túl gusztusos. Remélem most nem sértődtél meg. Miért? Neked tetszene egy 120kg-os nő?
2020. jún. 28. 22:48
 16/25 anonim ***** válasza:
40%

13.

Ez igen! Dicséretes és érett dolog volt rögtön egy ilyen személyeskedő támadással reagálni. Na mindegy, még pár hónap és nem jöhetsz ezzel sem. Akkor újat kell majd keresni (a klasszikus incelezést nem ajánlom, mert volt már kapcsolatom régebben, csak szerelmes nem voltam). Az elmúlt hónapban sikerült egy hatost elveszíteni, lassú az ütem, de legalább folyamatos. Mondjuk "vékony" sosem leszek, az nem is lehetek - de nem is baj. Elég egy egészséges szint is.

2020. jún. 28. 22:53
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Edricus... Edricus... Egy jellemrajz könyvet írhatnék már rólad! Valahol sajnállak, mert fáj a lelked, az összes reakciód ebből ered. Jóval magasabb szintet képviselek mint ahogy azt te gondolod, szóval az incelezést most nem hozom elő, max csak akkor, ha játszani vagy bosszantani szeretnélek. Én inkább szurkolok neked, látni akarom hogy miből lesz a cserebogár ;)
2020. jún. 28. 23:01
 18/25 anonim ***** válasza:
27%

@15

Nem, de én se vagyok 120 kiló. Csak egy kicsit kivan a tököm azzal, hogy már a 90 kilómmal is "kövérnek" számítok a Hollywood és az alsógatya-reklámok bűvöletében élő társadalom számára.

2020. jún. 28. 23:01
 19/25 anonim ***** válasza:
12%

17.

Ha magasabb szintet képviselsz, miért kell beszólogatni? A beszólásokat megértem azoktól, akik még tőlem is rosszabbak, de ha valaki elvileg jobb, akkor nem kellene nemesebbnek lennie?

Persze, hogy fáj, mindig is fájt. De nem nagyon tudom gyógyítani, nem tudom hogyan kell. Mások még annyira sem. Kissé kegyetlen büntetés egy életen át ezzel a fájdalommal élni, csak mert a gyerekkorom uralta egy elmebeteg diktátor, pár bunkó tanár, a közoktatásban uralkodó közöny és hazugságok és még pár dolog. Most sem találom a helyem a világban és úgy érzem nem is fogom már.

2020. jún. 28. 23:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Jaj de hogy nem! Elég normális ember vagy, saját magad tartod fogságban. Segítsek?
2020. jún. 28. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!