Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha elcsesztem az egész életem úgy érzem??
13.
Ez igen! Dicséretes és érett dolog volt rögtön egy ilyen személyeskedő támadással reagálni. Na mindegy, még pár hónap és nem jöhetsz ezzel sem. Akkor újat kell majd keresni (a klasszikus incelezést nem ajánlom, mert volt már kapcsolatom régebben, csak szerelmes nem voltam). Az elmúlt hónapban sikerült egy hatost elveszíteni, lassú az ütem, de legalább folyamatos. Mondjuk "vékony" sosem leszek, az nem is lehetek - de nem is baj. Elég egy egészséges szint is.
@15
Nem, de én se vagyok 120 kiló. Csak egy kicsit kivan a tököm azzal, hogy már a 90 kilómmal is "kövérnek" számítok a Hollywood és az alsógatya-reklámok bűvöletében élő társadalom számára.
17.
Ha magasabb szintet képviselsz, miért kell beszólogatni? A beszólásokat megértem azoktól, akik még tőlem is rosszabbak, de ha valaki elvileg jobb, akkor nem kellene nemesebbnek lennie?
Persze, hogy fáj, mindig is fájt. De nem nagyon tudom gyógyítani, nem tudom hogyan kell. Mások még annyira sem. Kissé kegyetlen büntetés egy életen át ezzel a fájdalommal élni, csak mert a gyerekkorom uralta egy elmebeteg diktátor, pár bunkó tanár, a közoktatásban uralkodó közöny és hazugságok és még pár dolog. Most sem találom a helyem a világban és úgy érzem nem is fogom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!