Elcsesztem az egesz eletem?
Csak az eddigi életed cseszted el, az egészet még nem :)
Bulizni mehetsz egyedül is vagy kezdheted a kollégákkal, ismerkedni a neten a legkönnyebb, fórumokon vagy akár itt.
Rajtad áll, hogy erőt veszel magadon és változtatsz vagy gyenge vagy és inkább benne maradsz a mostani helyzetdben. Ez utóbbit is megérteném, én is ilyen vagyok.
Szia!
Szerintem nincs minden veszve. Először is fel kéne készülnöd az érettségire, és letenni. Ehhez azért fontos, hogy hány osztályt végeztél, és milyen a tudásod. Ha pedig meglesz a z érettségid, választhatnál valami neked tetsző képzést.
A lányokra pedig igenis írj rá. Az önbizalmat a kihívások fejleszthetik. Ha van, amivel nem vagy belső tulajdonságként elégedett, azt tedd rendbe. Amúgy az is adhat önbizalmat, ha valaki szeret/elfogad. De ne csak ettől függjön.
Szerintem az életről sem késtél le. Voltam pár bulin, de nem olyan nagy számok, sokkal jobbak a közeli barátokkal megélt élmények. Nyiss mások fele, keress magadnak közösséget, ha van, akkor a hobbiddal kapcsolatban.
Tanulni még bőven tanulhatsz képezheted magad.
Nagyon nem késtél el. Nekem van egy haverom aki nálad is idősebb és még mindig eljár piálni és neki se nagyon voltak haverjai de a hozzá állásával szerzett rengeteget. Teljesen vad idegenekkel is mindig rendes és megkedvelteti magát az emberekkel. Pont pár napja beszélgettünk az egyik így megismert haverjával hogy őt már szinte mindenki ismeri felénk.
Csak próbálkozni kell.
Barátnőd is akkor lesz ha próbálkozol. Sok kudarc fog érni még de ez van. Ezt nem lehet kifogásnak használni. Mindenkivel történnek szar dolgok. Rengeteg ember van akinek sokkal rosszabb élete volt mint neked mégis sokra vitték. Nem kifogásokat kell keresni hanem csinálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!