Elcsesztem az életem, legyek öngyilkos vagy meneküljek az országból kamu útlevéllel Brazíliába?
Egyébként akárhogy is van, nyugi, huszonévesen még senki nem cseszi el az életét csak azért mert nem megy neki az egyetem.
Van olyan ismerősöm akit 3x nem vettek fel az egyetemre és most 50 évesen hálát ad érte, mert végül megtalálta azt a hivatást amire született és nem volt köze ahhoz a szakhoz amit annyira akart korábban.
A történelemben voltak olyan emberek akiket eltiltottak az egyetemtől származásuk miatt vagy mert kimondtak egy véleményt amit nem lett volna szabad stb. És végül mégis sokra vitték.
Ha csak erről van szó az egyetemet miatt nem érdemes megőrülni. Hagyd a francba ha úgy van, majd kialakul úgyis minden.
Ha megnyugtat én is elkezdtem 3 különböző szakmát, tetszett majd besokkaltam. Végül a 3ikat végig csináltam, nagy szenvedés volt és néha úgy gondolom jobb lett volna ha már az első héten ott hagyom.
Nem biztos hogy megtaláltad azt amit szeretnél csinálni.
Ha nehéznek érzed az egyetemet miért nem választasz valami okj s vagy munkaügyis tanfolyamot? Rövidebb idő,kevesebb stressz.
Ha aludni nem tudsz,arra lehet kapni alvás segítő gyógyszert. Sokat számít hogy ki tudod e pihenni magad. Ha nem alszol még rosszabbul láthatód a dolgokat.
Kezdj el valamit sportolni,vmi hobbi, vagy lassítani az életeden és nem annyit stresszeink hogy mi lesz majd.
Egyébként ha genetikai hulladéknak meg szarnak érzed meg annak állítod be magad folyamatosan nem is fog ez változni!!
Nem ártana ha pozitívan gondolkodnál magadon először is hittesd el magaddal hogy jó vagy, keres vmit ami leköt vagy jó vagy benne. Akármennyire is kis dolog az...(rajzolás, éneklés, olvasás, -futás,vmi sport, kommunikáció...akármi)
Valamiben jó vagy? Mit szeretsz csinálni?
Szoktad mondani magadnak hogy "hogy de ügyes vagyok" vagy érted bármi hasonló jót?
Ne másokról várd és szerintem be is szedj gyógyszert (hangulatjavító meg ilyeneket szedsz?) Mert ezek a gyógyszerek csak pillanatnyilag segít ha segít. És rengeteg mellékhatás, mintha drog lenne... Szóval én ajánlanám hogy ne szedj semmit max vitaminokat, magnéziumot. (Fáradtság ellen jó)
Várom a kérdéseimre a válaszod mindenre. És igenig segít ha társaságban vagy és vmit csinálsz, sport,tánc,vagy vmi művészeti szakkör akármi :D
Hidd el én is éreztem bénának is magam meg mindennek és én írtam neked már (talán a 3ik voltam aki 3 szakmát is próbált)
Legelső lépés az lenne hogy a gondolataidat változtasd meg! Ne mond többé hogy szar vagy meg semmirekellő meg stb.. soha többé ne mond ezeket magadra :)
Neten is van fent sok ilyen pozitív gondolkodás segítő vmik :) Ha hiszel benne ha nem akkor is ha úgy kezdesz el gondolkozni magadról jobb lesz majd :D
Előző voltam, elírtam egy mondatot... Ne másoktól várd és ne szedj gyógyszereket ha ilyen depresszió elleni gyógyszered van *
(Egy ismerősöm is szedett és hiába volt pillanatnyilag jó, nagyon sok mellékhatása volt és miután abba hagyta szinte ugyanott volt mint amikor elkezdte)
Ja és amikor jön egy kattanás olyankor mit csinálsz? Mit érzel akkor ? És hogy próbálod megoldani ?
Olyankor szerinted mi segítene?
Egy jó társaság? Vkinek a tanácsa? Kikapcsolódás, buli? Egyedüllét és csak gondolkozni?
Egyből hozol döntést amint jön az a kattanás mert ha igen ezen is változtathatnál. Ülj le gondolkozz el egyedül vagy vkikkel amelyikre szükséged van. Aludj rá több napot és próbálj közbe más dolgokat csinálni és csak utána dönts
30 évesen se cseszte el senki se az életét. Mindig újra lehet kezdeni, vmi jót lehet csinálni a sok rossz után is. Csak meg kell találni hogy mit.
Kedves kérdező hány éves vagy?
És lány vagy? Mint ha egyik válaszodban úgy tűnt.
Kamu jó tanácsok nem kamuk :D
De ha nem változtatsz semmin mégis hogy lesz ott változás? :D
Hiába mondják neked mi lenne jó, hogyan csináld egy kicsit másképp,ha semmit se fogadsz meg és egy kis rossz után abba a is hagyod és feladsz mindent hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!