Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet egészséges gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet egészséges gondolkodású férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, dolgozom, eltartom magam. Ezzel szemben sok korombeli férfi a szüleivel él, akkora a pofája, mint a bécsi kapu, de semmihez sincs valódi tehetsége.

A múltkor voltam egy randin, noromálisnak tűnt a pasi először, de pár perc után elkezdte nyomatni a hímsoviniszta beteg szövegeket (a nő dolga a család, a gyereknevelés, de mellette dolgozzon munkahelyen is annyit, mint egy férfi).

Majd ezt megtetézte azzal, hogy elkezdte a homofób és neonáci nézeteot hangoztatni és azt, hogy ő mennyivel jobb ember másoknál.

Tényleg ennyire sok ilyen beteg gondolkodású férfi van, vagy csak én futok bele mindig ilyenekbe?

2020. jún. 28. 11:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hogy egy belső feszültség meg tudjon nyilvánulni, szükség van a külvilágban egy arra alkalmas projekciós felületre.
2020. jún. 28. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Sok helyen vannak normalis pasik, csak tudni kell kivalogatni oket a sok orult kozul. Ez a nokre is igaz.

Pl itt az oldalon sok fura novel irogattam. De viszont talalkoztam mar ertelmes, okos novel is. Sot, egy csajjal meg alkalmi kapcsolatot is apoltam. Helyes volt, okos es foleg normalis. Tavol laktunk egymastol, igy csak alkalmikra jartunk ossze. De kimondottam jo csaj volt, minden ertelemben. Jol volt vele (nem csak digni) de beszelgetni es egyutt lenni is. Ugy hogy csak keresni kell.

29F

2020. jún. 28. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
38%

"Sajnos a lakás nem mindenkinek adatik meg."

Senki nem beszélt lakásról te agyoniskolázott egyetemista! Másnak meg az nem adatik meg hogy eltartsák amíg lediplomázik! Vagy csak egy nyugodt környezet ahol tanulhat.

Csajod volt már? Mert akkor tudhatnád hogy nem két fillér és mellette nem fogsz félrerakni te semmilyen lakásra sem!

2020. jún. 28. 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:
"sok a szüleivel él" 13-as te szemianalfabéta kretén, tudsz értelmezni egy szöveget, vagy csak olvasni?
2020. jún. 28. 16:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Nekem sincs lakásom. De albérletben élek, saját fizetésből, nem eltartatom magam.
2020. jún. 28. 17:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne csak az alapjan itelj meg valakit, hogy van e lakasa/kulon lakik e a szuleitol. Sok sok ok lehst, ami miatt az ember nem megy kulon. Mindig meg kell tidakolni az okat, es minden esetet kulon kiertekelni. Lehst van egy betegeskedo a csaladban, aki segitsegre szorul neha. Es ha nincs epp csaja akivel meg osszekoltozne, akkor nem fog kulonmenni. Millio ok lehet.
2020. jún. 28. 18:33
 17/17 anonim ***** válasza:
89%
Ez csak 1 pasi volt, ez hol "sok" ? Kezdődik az általánosítási délután
2020. jún. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!