Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki, hogy 20 évesen nem volt még senkim?
Mindenhol megszólnak érte. Nem hirdetem, de amikor egy beszélgetésben témába jönnek a nők, és látják rajtam, hogy nem szívesen beszélek róla, egyből levágják, hogy szűz vagyok akinek soha senkije sem volt. Korombeli haverjaim/barátaim is folyamatosan bántanak miatta, hogy menjek oda, aztán erőszakoljam meg a lányokat, ha nem kívánnak, mert szűzen fogok meghalni. 70 évesek mondják, hogy menjek örömlányhoz mert .
Igazsághoz hozzátartozik, hogy 130 kiló vagyok, senkinek nem kellek, szétfolyok olyan dagadt vagyok. Én se jönnék össze magammal, de nincs semmi erőm ellene tenni. Aztán prűd is vagyok, nem tudok a szexualitásról beszélni vagy egyszerűen kerülöm a témát amennyire lehet. Nem is tudom amúgy a szexet mint dolgot elképzelni, hogyan lehet két embernek egymással összefeküdni, nem tudom elképzelni hogy két ember szexuális kapcsolatot létesítsen, elég undinak is tartom, olyan vagyok ezzel az állásponttal, mint valami 5 éves. Megbámulom a csajokat, érdekelnek a nők, de a szex egyáltalán nem, meztelennek lenni egy másik ember előtt? Jézusom, biztos hogy nem. Szóval még éretlen vagyok ehhez, miért ilyen ciki ez?
Inkább próbálj meg edzeni!
Most ne is a "társ"-kereséssel vigasztald magad!
Az immunrendszered védd meg, MERT A KORONAVÍRUS MÁSODIK HULLÁMA valóban kegyetlenebb lehet, mint az első.
Ui: nem lehet kamu, hogy a FIATALOKAT CÉLOZZA MEG ELSŐSORBAN, hiszen nyáron túl sokféle "szórakozóhely" nyitva tartott... (ezenkívül a SZÜLEIDET VÉDD és a nagyszüleidet - ha még élnek ez utóbbiak.)
Egészségügyi kockázat az elhízás - népbetegség.
Diabétesz tanácsadásra lenne szükséged legelsősorban - akár online. (Jelenleg nincs elég mentőautó, NEHOGY KÓRHÁZBA KERÜLJ!!!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!