Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a környezetetekben 25-30 éves férfi, aki házasság után hajlandó szexelni?
Figyelt kérdés
Mi az oka és milyen társra vágynak?2020. jún. 27. 12:01
1/6 anonim válasza:
Nekem el kellett teljen egy keves idonek ahoz, hogy igazan megtudjam elni az egyuttletet de lenyegeben igen.
2/6 anonim válasza:
Szép is lenne, ha házasság után már nem szexelnének a férfiak. Akkor minek a házasság?
3/6 anonim válasza:
Márpedig a 3/4 utána heti 1 szer ha szexel, vagyis többször, de a többi menet a szeretővel történik.
4/6 anonim válasza:
Az a sok általánosítás!
Nem mindenki hűtlen vagy lesz "aszexualis" házasság után!
Általánosabb, hogy a férfiak nyavajognak, hogy nincs szex...
N27
5/6 anonim válasza:
Házasság után még sokkal többet szexeltünk, mert akkor költöztünk össze. Ráadásul védekezni sem kellett, mert gyereket akartunk.
6/6 anonim válasza:
Én férfiként nem kapkodnám el a szex témát, inkább később és lassabban haladva történjen, minthogy azonnal mindenen egyszerre és gyorsan átessek az aktuális párommal. Mondjuk házasságig nem várnék, talán csak akkor ha nagyon nagyon szeretem és 100%-ban biztos lennék benne, hogy ő az igazi akivel leélném az életem. Szóval ha egy ilyen lánynak ez lenne a kérése azt hiszem abba belemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!