Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, Nálatok kizáró ok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Nálatok kizáró ok a csúnya test és a csúnya arc?

Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 09:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Itt azt írják mindig, hogy a csúnya lányokra is nagy a kereslet. Mikor egy csúnya lány erre nyilatkozik, hogy a tapasztalatai alapján ez nagyon nincs így, akkor a másik nem tagjai tagadásba kezdenek. "Észre kell venni a nem alfahím pasikat is", "az összes csúnya csajnak van pasija a kòrnyezetemben", "menjél edzeni, ha így állsz hozzá ne csodálkozz, hogy nincs pasid". Na ha ezek után még reagálsz, hogy ez nem így megy, akkor kikiálltanak frusztrált, hisztis, buta stb valakinek és elhitetik veled, hogy a személyiséged a probléma. Ez itt így megy...
2020. jún. 27. 11:28
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es, nagyon jól leírtad...
2020. jún. 27. 11:41
 13/19 anonim ***** válasza:

"Mikor egy csúnya lány erre nyilatkozik, hogy a tapasztalatai alapján ez nagyon nincs így, akkor a másik nem tagjai tagadásba kezdenek"

Kik kezdenek támadásba? Ezek az anyjuknál lakó pityogó álszent gyökerek. Felesleges ezzel a réteggel leáltalánosítani az összes férfit.

2020. jún. 27. 11:43
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Az emberi butaság netovábbja az, ha ízlésről vitatkozik, ráadásul a szubjektív véleménye miatt még értékeli is. Persze csak a számára előnyös hozzászólásokat.

Nos, nálam a top nő, az olyan 165cm magas, 46-48kg, sportosan vékony. Ezzel szemben nem érdekelnek a 60+-os nők, de nem is nyilatkozom róluk, mert az érdeklődési körömön kívül esnek. Viszont mint embereket nem degradálom őket. Aki meg azért pontoz le, mert ő nem vékony, és valahol a lelki bánat dolgozik benne ez miatt, az meg igazából önmagát értékeli le.

2020. jún. 27. 11:52
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlen, mert én sem vagyok nagyon szép. És a lábfejed milyen?
2020. jún. 27. 12:38
 16/19 anonim ***** válasza:

#6 vagyok.

"3-as, azoknak sem kellek." Ebből szűrtem le. Meg abból a tényből, hogy kiírtad a kérdést. Az incelek írnak ilyet, csak te nő vagy. Remélem tévedek.

2020. jún. 27. 13:28
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
Ha szerintem csúnya, akkor igen. Ha mások szerint csúnya, az engem nem érdekel, simán bele tudok szeretni, vagy meg tud tetszeni. Pl. nem egyszer volt már, hogy haverom RONDÁNAK tartott egy olyan nőt, akire én "hűha" szinten néztem, nagyon tetszett és pirultam ha csak közelembe ért. Ez szerintem egy szintig így működik. Nem mindenkinek ugyanazok a dolgok tetszenek a másik emberben. (Aki egyik ember szemében mondjuk vaksi pápaszemes lángosképű tökfej, az a másik embernek még lehet "szexi titkárnő típus" :D szóval érted)
2020. jún. 27. 13:38
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Nálam a belső számít, minden embernél.
2020. jún. 27. 14:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen az. Nyilván olyan nő kell aki tetszik ráadásul az arc a fontosabb nekem, tehát ha azt mondod, hogy kicsit husis test de szebb arccal az jobb lenne. Ki kell hoznod a maximumot, hogy több férfi lásson szépnek téged! 23F
2020. jún. 27. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!