Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok magyar nő miért szidja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok magyar nő miért szidja a magyar férfiakat, és miért dicsőíti a külföldieket?

Figyelt kérdés
Állítólag már szabályos harc folyik a külföldi férfiakért a nők között. Én viszont azt gondolom, hogy sok dolgot simán elnéznek a külföldieknek, mert ők érdekesebbek elsőre.

2020. jún. 24. 11:37
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
20-as: Nobody :D
2020. jún. 24. 14:28
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom honnan veszitek, hogy a külföldi nők nem anyagiasak. Mivel jobban élnek, ők saját maguknak megtudják venni az apple telót, laptopot, márkás ruhát, drágább parfümöt, akár autót. Nekik az a mérce, hogy olyan férjük legyen aki fizeti a bejárónőt, babysittert, mindennap étterem, amerikai utazás, hajókázás stb.

Ellenben a magyar, ukrán, román, cseh, lengyel, szlovák lányoknak kb. elég, hogy mindig fullon legyen a hűtőszekrény.

2020. jún. 24. 15:03
 23/49 anonim ***** válasza:
96%
Genetikara utazom. Itthon max. akkor tetszett valaki, ha kelet-nemet szulei voltak vagy cseh volt. Van, ahol az atlag nem ronda, es az egyfene helyett baromi jo kulseju emberek vannak.
2020. jún. 24. 15:30
 24/49 anonim ***** válasza:
83%
Biztos van ilyen is, én sosem jönnék össze külföldivel.
2020. jún. 24. 15:46
 25/49 Sunshinedoll ***** válasza:
81%

Egyrészt nem hiszem, hogy harc folyna a külföldiek meg a magyarok között, ezt max azok a magyar pasik gondolják, akik szerint a külföldiek miatt "nem jut nekik nő".

Nekem volt magyar párom is meg külföldi is. Nyilván magyarok között nagyobb eséllyel találkozik az ember nyámnyila anyámasszony katonájával, egyszerűen csak abból adódóan, hogy többnyire az az ember, aki külföldre költözik akár tanulás miatt (mondjuk 17-19 évesen) akár munka miatt, az nem egy anyámasszony katonája beállítottságú ember.

Nyilván Amerikában se többnyire balf-sz életképtelen emberek mennek totál egyedül, vagy nem a bal-fsz 18 évesek mennek el itthonról külföldi egyetemekre.

Éppen ezért itthon nyilván több nyámnyila magyar férfival találkoztam, de nyilván több a magyar nyámnyila nő is, mert a külföldiek alapvetően inkább kockázatvállalóbbak és talpraesettebbek, tekintve, hogy a fél világon túlra költözött némelyik. Ettől függetlenl otthon a saját hazájukban ugyanúgy van belőlük is baf-sz bőven.

Ezen kívül én más durvább különbséget nem tudok mondani. Még a sóherséget se tudnám a magyarokra fogni, mert rengeteg sóher külföldit ismerek. Nagyon sok rendes és normális magyar férfi van, és nagyon sok gyökér külföldivel is találkoztam.

2020. jún. 24. 17:33
 26/49 A kérdező kommentje:
Napsugárbaba, értő olvasás. A nők között folyik harc a külföldi pasikért.
2020. jún. 24. 17:40
 27/49 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

True!

Egyébként ott se látok harcot. Olyan nők mindig is voltak, akik szerint az a menő, ha valaki ilyen meg olyan külföldivel van. Ahol a pasiknak is megvan a maguk keletázsiai nő meg mittudoménmilyen fétise.

2020. jún. 24. 17:51
 28/49 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez csak a te hepped, vagy az ilyen lúzer közösségben terjedő aktuális hiedelem. "Elfogynak a nők, a külföldiek elszippantyák előlünk."

Ne higyj el mindent amit olvasol!

2020. jún. 24. 17:52
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, már hiányoltam a szokásos külföldis kérdést. Úgy látszik, visszatértél a szabadságról és folytatod a munkát.:D De hiába írsz ki kétnaponta egy külföldis kérdést, az elméleted ugyanakkora baromság marad.
2020. jún. 24. 18:00
 30/49 A kérdező kommentje:
Bocs, de életemben nem írtam még ki ilyen kérdést, összekeversz valakivel.
2020. jún. 24. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!