Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom magam előnytelen kinézetűnek, vagy tényleg az vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy magát az ember másabbul látja. Néha tetszem magamnak, de van amikor meg szinte utálok tükörbe nézni. Pl akkor meg vagyok elégedve magammal, arcommal, testalkatommal, amikor az üzletek kirakatában visszatükrőződök távolatbbról. De közelről néha utálom az arcom.
Van aki szeretne privátban véleményt mondani?
Köszönöm előre is!
2020. jún. 23. 21:33
31/37 anonim válasza:
Nekem is jöhet. Lány vagyok. Szívesen mondok őszinte véleményt :)
33/37 anonim válasza:
Kérdező, ha a fele válaszol, akkor már jó vagy.
34/37 anonim válasza:
10,24,30 vagyok. Köszi a képet. Szerintem teljesen jó, átlagos külsejű vagy, de ugyanazt gondolom, mint az 5-ös. Nagyon szomorúnak nézel ki, már-már depressziósnak. Önbizalomhiány is látszik rajtad, az el tudja riasztani a lányokat. Meg nekem a hajad is olyan "jófiús", így az egész összkép egy komoly, melankólikus, merev ember benyomását kelti. Kicsit próbáld meg lazábban venni az életet.😁
35/37 Savlekotő válasza:
Én személy szerint nem látok túl súlyt,alaki problémát,inkább vékony vagy a kép alapján,arcod sem vészes,lehet befelé van probléma,lélekben inkább,én is a tekintetet mondom mutatónak,kicsit deprimáltnak tűnsz.
37/37 anonim válasza:
Én is mondok véleményt szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!