Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová menjek hogy találjak barátot? Bulikban/szórakozóhelyeken lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 19:40
1/6 anonim válasza:
Bulikban inkább olyanok vannak, akik egyéjszakás numerákat keresnek. Legalábbis én elég sokat járok bulizni, és csak ilyenekkel találkoztam.
2/6 anonim válasza:
Szerintem egyéjszakás kalandból is lehet kapcsolat, nem mindenki a sakk szakkörben jön össze a párjával.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, nekem igazából egyéjszakásból is jó, teljesen mindegy.:)
Esetleg nem tudtok jó szórakozóhelyeket Pesten?
2020. jún. 23. 20:32
4/6 anonim válasza:
Azért elég ritka, hogy egyéjszakásból legyen kapcsolat, kb. ezerből egy. Egyébként pedig van élet a szórakozóhelyeken és a “sakk szakkörön” kívül is, nem csak ez a két véglet van...
5/6 A kérdező kommentje:
Igen persze, közös barátok, hobbik stb
2020. jún. 23. 20:38
6/6 anonim válasza:
Saját példák: mentem már oda vonaton lányhoz, szakmai rendezvényen jött oda hozzám nő, de kb. bárhol lehet ismerkedni, akár nyelvtanfolyamon, sportolás közben stb. Ha aktív közösségi életet élsz, viszonylag sok embert megismerhetsz. Szerintem célszerű olyan helyekre is járnod, ahol nagyjából állandó a közösség (ilyenek lehetnek a tanfolyamok, "klubok"), így gyakorlatilag barátkozásként induló dolog is átváltozhat ismerkedéssé, és nem annyira "mű", mintha konkrétan ismerkedni próbálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!