Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek hogy 4 nap tinderezés után egy lány sem húzott jobbra?
"De a mi a g*enikek a hobbi? Atyaúristen. Szeretek olvasni? Mi a fax az emberek 80%-a olvas mert a mindenki a telefont nyomkodja! A koncertes képet tennéj mivel lennék több? Nem értem a dolgot nem olyan nagy szám már elmenni koncertre! Haveros képet is mi a francnak? Valaki elmegy egy évbe nyaralni az feldobja tinderre és akkor elvárja hogy más is, közbe meg az egész évet lerobotolta? Nem értem komolyan mondom. Szinte már verseny mindenki a tökéletességre törekszik! Tinden még egy rohadt kibaxot ronda nőt nem láttam! Mert 1 nem magukat adják, 2 a sok sminktől, és a kamera beálítottság teljesen máshogy néznek ki! De elvárják hogy te is építs a szarból várad ahogy ők mert abból nem lesz match. Logika ott van embereknél"
Ilyenkor úgy sajnálom, hogy heteroszexuális vagyok, esküszöm néhány férfi annyira szimpatikus a leírásai alapján... Ha nő lennél, a beidézett írásod alapján már beléd szerettem volna és ezt minden túlzás nélkül mondom.
A pszichológusommal is ezen vesztem össze, mondani meg írni bárki bármit tud magáról, ráadásul az, hogy én szeretném magam unikornisnak hinni még nem leszek attól unikornis, a környezetem csak egy embert lát, aki unikornisnak hiszi magát... (bár egyeseknek nem fog átjönni ez a hasonlat sem, már rég feladtam...)
"Ilyenkor úgy sajnálom, hogy heteroszexuális vagyok, esküszöm néhány férfi annyira szimpatikus a leírásai alapján... Ha nő lennél, a beidézett írásod alapján már beléd szerettem volna és ezt minden túlzás nélkül mondom."
köszönöm szépen, most már nekem szimpatikus vagy. kár hogy hetero vagy én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!