Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek hogy 4 nap tinderezés után egy lány sem húzott jobbra?
Nőként én is írok magamról pár sort, nem sokat, képből szintén 3 van kint, egyik sem utazós, smink nélküli egész alakos képek. Pasiknál aki kocsival, felső nélkül pózol, az már tök mindegy mit ír, mert balra húzom.
Aki szimpi és pár infót megoszt magáról azt jobbra húzom, de inkább ne legyen kint semmi mint amikor ugyanazt a szöveget olvasom sorozatosan pl:" keveset futott, alig használt férfi...." meg a " azért vagyok itt, mert nem költöztél a szomszédba, nem toltad nekem a bevásárló kosarat... stb"
41.
Te se vagy 100-as
43.
Azt ugye tudod és felfogod azzal a gyenge agyaddak hogy ezer képből, vagy egy gyimi leírásbol, szartse tudsz kideríreni a csávóról. De ha már jobbra húzott, és ha szimpatikus nyugodtan rákérdezhetsz mit szokott csinálni mi a hobbija, stb, nem kell a nyomorult külsőségekre alapozni,és a habiszti leírásra habi kivagyok mivagyok önfényezés szerénykedés, az ugyis a kapcsolatba derül ki ki milyen, ezért mondom hogy te se vagy százas. Mertbha az lennél, tudhatnád hogy a legtöbb rablás és nemi erőszak, pont a tökéletesen megtervezett profilok miatt volt, mert ti olyan naívak vagytok. Ezért mondom azt, hogy te se vagy 100%-os!
Oké.írj ide 2 mondatod amit amit kiírhatnék és nem sablonos. Ha tudssz akkor megemelem a kakapom előtted és felis pintozlak, sők még elnézést is kérek tőled!
De mondjad mi a p-csát írjak ki 2 mondatban? Például 'komoly kapcsolat céljából vagyok, és keresem a párom akinek tetszek az huzzon jobbra és folytathatjuk' ezt? Ez már rég rossz! Mert a fériak szoktak jobbra húzni nem a nők, a fiúk húznak jobbra,és a nő döntiel mit kezd vele! És mit gondolnak hogy egy átlagos külsővel kiírom hogy húzzon jobbra a nő? TE NORMÁLIS VAGY? Nem elég hogy nem nézek ki jól, de le is járatnám magam,és full beképzeltnek tűnnék nem gondolod? A jelzést megkapták hogy jobbra húztan őket ez nem elég egyértelmű nekik? De rende jó, akkor mi faxt írjak ki? Szeretek hokizni?
Nekem ez van kint és csodák csodájára, van miről beszélgetni egyből.
Tetovált állatbarátként keresek valakit, aki:
- nem dohányzik
- szereti az állatokat
- EQ, IQ, önismeret megvan
Kedvelt időtöltéseim:
szabadulószoba, társasjáték, programozás, főzés, sushi, japán kultúra, zene, gitár, rajzolás, poker, logikai játékok
Ezzel szerinted mi a probléma? Őszintén kérdezem.
Az amúgy megvan, hogy a nők nagy része nem használ tinder goldot és nem tudja, kik húzzák jobbra őket? Hanem azt húzzák jobbra, aki nekik megtetszik aztán ha match van, akkor örülünk.
Leginkább a férfiakra jellemző, hogy előfizetnek és azonnal jobbra húzzák aki őket is jobbra húzta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!