Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek hogy 4 nap tinderezés után egy lány sem húzott jobbra?
50/50
Egy nőnek midegy hogy kiír-e magáról valamit vagy nem, egy nőre minden képp jut pasi, egy férfi ha ha nem álom pasi annak mindnegy hogy kiír-e valamit vagy nem! Úgy se olvassák el ha nem nézki túljól a csávó. Ennyi
'Nekem ez van kint és csodák csodájára, van miről beszélgetni egyből.
'Tetovált állatbarátként keresek valakit, aki:
- nem dohányzik
- szereti az állatokat
- EQ, IQ, önismeret megvan'
Szerinted egy átlagos pasinak akinek 5 napja semmi nem volt, válogathat szerinted?
Kedvelt időtöltéseim:
szabadulószoba, társasjáték, programozás, főzés, sushi, japán kultúra, zene, gitár, rajzolás, poker, logikai játékok
Ezzel szerinted mi a probléma? Őszintén kérdezem'
Öszintén? Nem probléma, de a kutyát nem fogja érdekelni, mert ez sablon unalmas kiírás, ami e mellett több száz pasi ír ki hasonlót jobbnál jobbak. Kérlek ne hasonlíts már őssze egy férfit egy nővel jó? Vagy ha meg akarod tapasztalni csinálj egy férri profilt töltsfel egy átlagos kinézetű pasi de olyat amire nem tapadnak a nők. És meg látod miről beszélek. Te képtelen vagy felfogni és elhinni hogy a nők milyenek!
Elnézést, adok még pár infót az előzőhöz akkor (én vagyok a tetovált állatbarát).
33 éves férfi vagyok, ez az én profilom. Átlagos pasi vagyok, nem fordulnak meg utánam a nők. 4 kép van kint, ebből 3 rólam, ami a Gellért-hegyen készült. Semmi nyaralás, autó vagy egyéb extra. A negyedik képen a kutyám van.
5 matchem volt pár nap alatt, de nem is húzok mindenkit jobbra (kb. minden 20-at), mert igen, én válogatok.
Nem fogok olyannal összejönni, aki dohányzik (én 15 év után tettem le, nem akarok visszaszokni), illtve aki nem szereti az állatokat.
Ha ezzel a felére csökkentem a potenciális partnereket, akkor ez van, de legalább olyannal fogok ismerkedni, aki megfelel nekem.
Azért is jó, ha nem csak szelfid van kint, mert egészen más egy szelfi, mint egy fotó valamilyen eseményen. A szelfit beállítod, felülről fotózol torzít. Nem sokan tudnak szelfi közbe normális arcot vágni, mindig van egy természetellenesség. Míg egy mittudomén, kirándulás, családi program, vagy csak egy sima séta közben ezerszer jobb képek születhetnek az emberről. Vagy legalábbis közelebb van a valósághoz.
De feltettél egy kérdést, véleményt kértél, kaptál is, elég egyhangú válaszokat, és még mindig csak a kifogások... Mivel a képed nem láttuk, ezért ilyen tanácsok születtek, de ha ennyire jobban tudod, akkor maradjon az adatlapod kitöltetlen, maradjanak a szelfik, csak aztán nem kell csodálkozni, hogy még mindig egy nő sem húzott jobbra.
Menjetek már a francba ember tudom miről beszélek! Tengeteg nőnek kitöltetlen az adatlapja nincs leírásuk selfie képük van kint! És azokból se húzott egyikse jobbra!
Na mind egy!
Kedves kérdező! Én tinderen jöttem össze a barátommal, így elmondhatom, mi alapján válogattam és miért őt.
Először is, nekem fontos volt, hogy legyen kint személyes információ, mert már ez alapján leszűrtem, hogy van-e bennünk közös, ergo érdemes-e időt áldoznom rá. Az nem baj, ha van benne kissé közhelyes is, nekem is volt, mégis ki lehetett legalább használni.
Másfelől fontos volt, hogy ne csak selfie legyen róla, hanem lássam az alakját. Illetve a barátom esetében nagyon megtetszett, hogy mosolyog. Te pozitívnak és vidámnak tűnsz a képeiden? Tudod a lányok nem igazán rajonganak a keserű alakokért.
Ezeket figyelembe véve remélem hasznos tanáccsal szolgáltam. Legyél türelmes és sok sikert! :)
58.
Kerülnek ők így is, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!