Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek miért van olyan nagy arca?
"Na megint itt tartunk a piacnál. Akinek a párkapcsolat üzlet, az menjen prostihoz!"
Mondok durvábbat is. Én aszt is nagyjából betudnám neked lőni, hogy melyik korosztályú, kinézetű, típusú nők azok, amik a legértékesebbek jelenleg, ezen a szerinted nem létező piacon...;)
"Régebben a nők tudták, hogy a dagadt elhízottak, akkor be kell érniük egyszerűbb pasikkal is, de ma meg a legrusnyábbak is magas, jóképű pasast akarnak."
Szerintem neked fogalmad sincs, mennyire könnyen meg tudják magukat dugatni még a legrondább nők is jól kinéző férfiakkal (nem véletlen beszélnek arról a nők, a férfiak mennyire igénytelenek). Még a legjobb pasik egy része is megdug bármilyen nőt, ha kellő gyorsasággal szétcsapja a lábát. Ezek után az lenne a csoda, ha nem lennének elszállva maguktól.
Mondjuk az megint egy más kérdés, mekkora pofon lesz az élettől, amikor eljön a családalapításnak/házasságnak ideje és szembesülnek azzal, mi is a valódi ligájuk. Hallottál már 30 év körüli nőt arra panaszkodni, hogy micsoda selejtes a férfifelhozatal? Hát ez ezért van.
Az az akadály, hogy ő is bőven magasabbra tör a saját "kategóriájától".
Belőheted, de most őszintén, kit érdekel? 🤔
Egyik szavaddal ütöd a másikat.
Ha a "rusnya nők" azt látják, hogy más rusnya nőnek is jutott jó pasi, akkor nyilván ők is megpróbálnak jobbhoz jutni.
Másrészt logikátlan a gondolatmeneted, mivel a jópasinak is lehet rossz ízlése. Vagy az is lehet, hogy neki épp az a szép, aki neked ronda, lehet, hogy saját magát látja rondának és rondával éri be, lehet, hogy a szebb nők nem vonzzák, sokminden lehet, végül pedig, a szépség relatív.
A mai nő semmi mást nem csinál, mint a saját kapcsolatait managgeli. Próbál a ranglétrán mászkálni felfelé. Időapu mindegyiket a földbe tapossa... Azért olyan nagy a pofájuk, mert:
- nőt nem bántunk, ők finom lelkek (a nagy lófszt)
- a férfi udvarol, tehát én irányítom (túl magas a léc, akkor max becsap...)
- semmi más nem érdekli őket saját magukon kívül, észre sem veszik a külvilágot, azt hiszik örökké fiatalok, ezzel visszaélnek... (hát ezzel nincs mit tenni)
- az idő mindenkit elrendez, oda teszi ahová való. 30 felett, 2-3 zabigyerekkel nehéz ám ismerkedni, ha vhogy kinéz még, akkor szexre oké, de egyébként vigye a nyári villám a követelőzős férgesét ahova akarja
- sok hülye idióta fickó rontja el, hogy boldog boldogtalannál próbálkozik. Nem kell próbálkozni és leszáll az egójuk. Hányszor elmondtam már, egy nővel csak rábszni ill megb. lehet, amíg alkalmas rá a karosszéria. Lélekben 99%-uk egy rohadt nagy nulla. Kinek kell az önimádó állat? Nekem nem.
- A nőkben nincs benne a fajfentartás, a szaporodás. Bennük csak az van benne, hogy tudok ÉN a lehető legboldogabb lenni. Minden más mellékes. Tehát nincs biológiai ösztön, csak önző kicsinyes egyéni érdek.
- A nárcisztikus önimádó beteg embernek a legroszabb ha nem foglalkoznak vele. Ha hidegen hagyják, ha átnéznek rajta. Próbáld ki, észre sem veszel egy szép lányt, de a többi hapsi igen. Elkezdi cseszni a fantáziáját, hogy "te miért nem".
Hangsúlyozom ezek beteg emberek, iszonyú betegek.
Még mielőtt jönne az incelezés, meg a lepontozás, köszönöm szépen, van partnerem, sok pénzem, és 15-20 éves sport múltam. Ennek köszönhetem az izmos adonisz 190es testem. Igen én megküzdöttem érte, nem pedig a fehér herceg hozta nekem, mint sokatoknak ti önimádó betegfejűek.
"Francokat azért..:) Csak olyan jutott nekik.:D"
Mondd, te drágaság, ha a jó pasiknak is csak ronda nő jut, akkor kikkel van az a rengeteg szép nő?
Nagy baj van az agyadban kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!