Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Álláspontotok szerint problémá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álláspontotok szerint problémásak a nők?

Figyelt kérdés

Szép azt látni , hogy vannak párok, akik összeillenek. De például akinek nincsen párja, annak ehhez nincs köze és benne meg csak a hiányérzet van.

És ezt nem akarja orvosolni senki. A társkereső oldalon sem érdemes ismerkedni, mert csak azokkal a nőkkel lehet szót érteni, akik nem kellenek senkinek. Aki jól néz ki, az szórakozni jön fel a társkeresőre. Annak az életben megvan a lehetősége.

Tehát én elég komoly neme közötti különbözőségnek élem meg azt, hogy az a nő, aki jól néz ki, annak 150 jelentkezője van az ágyába, vagy kapcsolatra. Nem kell könyörögnie érte, hogy kapja meg a másik felét. Mi pedig feleslegesen küzdünk.

Akinek meg pénze van, annak semmire nincsen gondja, azt megtalálják a nők.

Tehát ha egy nőnek csettintésre beleugranak az ágyába, akkor nálunk férfiaknál is így kellene lennie. Mert egyébként ők mivel különbek? csak azért mert nőnek születtek, ők mindent megtehetnek, mi pedig elvagyunk nyomva, táltosodjunk meg anyagilag, vagy az egész életünket leélhetjük anélkül, hogy boldogok lehetnénk.

Aztán vannak ezek az okoskodó nők, akik kitalálják, hogy a boldogság nem a párkapcsolattól függ. Szerintem azt mindenki eltudja dönteni, hogy kinek mi a fontos, de könnyen van az , aki válogathat és nem kell küzdenie a másik oldallal szemben. Akinek pénze van, az meg kap nőiességet, kedvességet, testet is.Mi meg csak kínlódunk mert senki nem ért meg bennünket.

Meg itt érzelemtől kezdve az anyagi hiányig, mindenre tudnak hivatkozni a nők, csak érdekes módon, aki teli van pénzzel, az sem különb emberileg semmivel, csak van lóvé és ezért van jó nője. Sokan ezeket a dolgokat nem tudják felfogni, de egyre nagyobb gondot okoz társadalmi szinten az, hogy a szükségletek nem találnak célba.

És akkor az van, hogy szedjük össze a pénzt, aztán menjünk örömlányhoz.

Meg például egy gazdag embernél a randi csak azért van, hogy legyen valami neve az alkalomnak. Ott miniszoknya, nőiesség, rámászás, megértés, minden van. Mi pedig kinlódunk, meg ilyen zombikat látunk magunk mellett.

#Nők, Férfiak,
2020. jún. 21. 19:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te vagy a problémás. Ilyen gondolkodásmóddal nem csoda, ha nem állnak szóba veled.
2020. jún. 21. 21:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt javaslom, legyél homoszexuális. Minden csak elhatározás kérdése. 😊😊
2020. jún. 21. 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"mert csak azokkal a nőkkel lehet szót érteni, akik nem kellenek senkinek. Aki jól néz ki, az szórakozni jön fel a társkeresőre."

"Akinek meg pénze van, annak semmire nincsen gondja, azt megtalálják a nők."

Akik erről rinyálnak, őket is megtalálják a nők. Ugyanis olyan nők is nők, akik nem kellenek senkinek. Ha nem hiszed, ismerkedj meg velük, és kiderül hogy tényleg NŐK. :)

2020. jún. 21. 21:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fél, azaz a férfiak is, és a nők is problémásak.
2020. jún. 21. 21:38
 15/20 A kérdező kommentje:

Akinek van esze, annak bizonyos korban már élettapasztalata is van.

És az nem ilyen minősítésből próbál megélni, ahogy most ti is teszitek.

Ezen gondolkozzatok el, mielőtt fikázzátok azt, akinek már helyettetek is van tapasztalata a nagybetűs életből.

2020. jún. 21. 21:52
 16/20 Noren1989 ***** válasza:
100%

Öcsömpöcse, legyél kedves megkülönböztetni a hozzààllàst és tapasztalatot.

Ha ez nem megy, iràny az ovi, a homokozó.

2020. jún. 21. 21:56
 17/20 A kérdező kommentje:

Én már megkülönböztettem, volt rá alkalmam megtapasztalni, a társadalmi és anyagi különbségek miatt is.

Ha te megkülönböztetted volna, akkor nem írnál olyat, amit most írtál.

2020. jún. 21. 22:31
 18/20 Noren1989 ***** válasza:
100%
A sajàtodról beszélek, nem a nőkéről.
2020. jún. 21. 22:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Szép azt látni , hogy vannak párok, akik összeillenek. De például akinek nincsen párja, annak ehhez nincs köze és benne meg csak a hiányérzet van."

Oké, szerintem meg szép látni, hogy vannak, akiknek jachtjuk van az Adrián, de itt vagyok én, akinek nincsen és csak hiányérzetem van. És ezt nem akarja orvosolni senki.

A kérdésre válaszolva igen, vannak problémás nők, meg nem problémás nők is. Ahogy vannak problémás férfiak és nem problémás férfiak is.

Azt kéne megérteni, hogy az ember nem csak akkor lesz teljes, ha van párkapcsolata. Rengeteg példa van olyanokra, akiknek sosem lett családjuk, se párkapcsolatuk, mégis bizonyos területeken maradandót alkottak. A másik meg, hogy valakinek megfordul az ágyában naponta 150 ember, az nem jelenti azt, hogy boldog. Lehet, hogy csak egyet keresne, aki igazán megbecsüli. Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség. És most itt a kapcsolat minőségére gondolok, nem arra, hogy külsőre és pénzre mennyire menő az ember párja.

2020. jún. 22. 11:00
 20/20 A kérdező kommentje:

De nem kell ezt ennyire megmagyarázni.

"hogy az ember nem csak akkor lesz teljes, ha van párkapcsolata."

Mindenki maga tudja, hogy mikor -miért lesz teljes.

Hogyha egyszer szükség van rá, akkor szükség van rá.

2020. jún. 22. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!