Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vélekedtek az én állaspontomról? Nagyon kiváncsi lennék!
Figyelt kérdés
Szóval egy 18 eves fiú vagyok, akinek a parkapcsolataiban mindigis az volt a problema, hogy telejsen tulgondolom a dolgokat es tulaggodom oket.. mindig az volt a bajom, hogy alig kaptam a nap folyaman olyan uzenetet a paromtol ami szebbe tenne a napomat.. pl: hiányzol, mar varom hogy lassalak, veled szeretnek lenni.. ilyenek.. bar teny, hogy az elozzo baratnoim igen labilissa tettek erzelmileg, hiszen az osszes atvert es megcsalt kb, pedig magamban nem latok olyan hibat amivel ezt erdemeltem volna, mert en csak tiszta szivembol szeretek. A mostani baratnom maga a csoda, sose voltam meg ennyire szerelmes de ugyan ez a tema, hogy nem kapok boldogito uzeneteket pedig en vagyom ra.. de en nem fogom mondani neki h irjon mert azt nem varhatom el. Ha irni akarja irni fogja csak nekem ez rosszul esik hogy alig teszi es felek.. szerintetek mi baj van velem?2018. máj. 11. 20:03
1/3 anonim válasza:
Szeretet- és önbizalomhiány? De ez inkább a szülők, mint a barátnők hibája lehet.
2/3 anonim válasza:
Ilyenek a csajok szoktak lenni. Szoktam nekik mondani, hogy majd este boldogítom őket. :D
3/3 anonim válasza:
Nem a szavak számítanak, hazudni bárki tud. A tettek alapján ítéld meg, hogy kinek mennyire vagy fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!