Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vélekedtek ha van gyerek kell esküvő is?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 23. 14:43
1/8 anonim válasza:
Nem jár kéz a kézben.
Valaki gyereket akar, házasságot nem.
Valaki házasságot akar, gyereket nem.
Valaki mindkettőt, valaki egyiket sem.
2/8 anonim válasza:
Mi párommal úgy gondoljuk, hogy előbb esküvő, aztán gyerek. Szerencsére teljesen egyezik a véleményünk.
3/8 anonim válasza:
Semmit sem "kell".Ebben a szövegkörnyezetben a "kell" szó valamilyen az egyénen kívül létező, külső akarat dogmatikus kinyilatkoztatását feltételezi.A szabad akarat valóság, élj vele.
4/8 anonim válasza:
Semmi nem "kell" főleg nem az esküvő. Az ilyen kényszeresküvőknek hamar válás lesz a vége.
5/8 anonim válasza:
Természetesen egyiket sem lehet senkire ráerőltetni.
Személyes véleményem szerint olyan velem nem fordulhat elő, hogy van gyerek, de nem volt esküvő - hacsak nem (valódi) védekezés mellett esnék teherbe. Ennek az az oka, hogy nálam a házasság két ember szerelme és elköteleződése egymás iránt, és ha ez megvan, azután lehet gyerekvállalásról beszélni.
6/8 anonim válasza:
Gyerekünk van, házasok nem vagyunk. Ez mindent elárul.
7/8 anonim válasza:
Magamra nézve nem tudom értelmezni a kérdést, mert mindketten úgy gondoltuk, hogy házasság, aztán gyerek. Személy szerint furcsának tartom, hogy valaki gyereket vállal, de házasodni nem akar, holott előbbi ezerszer komolyabb kötelék, mint az utóbbi. De mindenki csinálja úgy ahogy jól esik. Csak azt nem tudom megérteni, mikor valaki nagyon szeretne feleség lenni, mégis előbb gyereket szül, utána pedig szomorkodnak hogy nem volt esküvő és sok esetben már nem is lesz.
8/8 anonim válasza:
Nekem fontos lenne, hogy csak házasságba vállaljak gyereket, de sokan boldogok enélkül is. Ezt is meg tudom érteni. Szerencsére ma már ez mindenkinek a maga döntése, gyakorlatilag nem sok különbség van. A lényeg, hogy a pár véleménye egyezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!