Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, Ti hogy vélekedtek magatokról az alábbi kérdésben?
A nők egy része kapcsolatfüggő, és csak akkor szakít a pasijával, ha már van más a láthatáron, vagy akár közelebb is (megcsalás).
Egy másik része pedig korrekt annyira, hogy azért szakít, mert a kapcsolat már nem jó, elmúlt a szerelem, de senki más új férfi nincs a képletben.
Melyikbe tartoztok? Ha rossz egy kapcsolat, elkezdtek kifelé kacsintgatni, vagy előbb lezárjátok korrekt módon?
Lezárom normálisan, ahogy kell.
Nem szeretnék lesüllyedni egy bizonyos szintre..
Én már voltam ez is az is.
Legutóbb azért szakítottam, mert megismertem valaki mást, aki sokkal jobban megmozgatta a fantáziámat, és kíváncsi voltam rá, és úgy éreztem igazságosnak, ha megcsalás helyett inkább szakítok és megnézem, milyen a másik. Max befürdök vele. Nem állt szándékomban kifelé kacsintgatni vagy mást keresni, de van, amikor az ember nem bírja figyelmen kívül hagyni az érdeklődést, vonzalmat, stb. Vagy csak én vagyok defektes, mindenesetre nem direkt volt :D
De volt már olyan is, hogy nem tetszett a kapcsolat, szakítottam, egyedül voltam x hónapig, és csak utána lett másik. Ez elég helyzet meg kapcsolatfüggő is, nem feltétlen kell hozzá kapcsolatmánia vagy korrektség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!