Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nagyon előnyös képet teszek fel társkeresőre?
ÉN sosem találkotam senkivel társkeresőről viszont többször adódott az,hogy tlejesen véletlenül megláttam utcán őket. Egyetlen egyszer volt,hogy oda is mentem a pasihoz,mert amúgy ő facebookon jelölt be,ahol ráadásul sok reális képem is van fent,hiszen ismerőseim megjelölgetnek mindenféle fotón, hajnal is volt épp mentem barátaimtól haza kocsmából,a srácot meg felismertem és odamentem hozzá ,hogy hello mit keresel épp itt? Mire a pasi első rekaciója olyan volt,hogy kb köpni nyelni nm tudott h ez most én vagyok? látszott baromira csalódott és elég bunkó is volt velem,holott facen nagyon lelkesen írkált nekem és jófej volt.
Többet am nm is beszéltem vele és később realizáltam ,hogy ő az a tipikus 30+ évesen is diszkóba járó ,szteroidos,minden csak a külsőség típusú pasi. (amúgy ilyen jellegű pasikkal alpból nem szoktam ismerkedni,ez még egyetemi éveim elején volt,hogy visszajelöltem,mert ő is oda járt)
Úgyhogy nekem iylen tapasztalatom van :D ergo elég negatív,és amit mondani akarok hogy lehet a tök szimpla képed se a valóságot adja vissza,vagy az emberek csak a legszebb képedet nézik a többivel nem is foglakoznak és azt hiszik te mindig úgy nézel ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!