Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj, ha nagyon előnyös képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nagyon előnyös képet teszek fel társkeresőre?

Figyelt kérdés
Felregisztráltam egy társkereső oldalra egy úgymond olyan előnyös képemmel, amit kicsit kiretusáltam, amiben sminkben vagyok (alapból nem szoktam magam sminkelni), és egy nagyon szép helyen készült a fotó. Sokan rámírtak, ezért kicsit megijedtem, mert hirtelen belegondoltam abba, hogy mi lesz, ha majd találkozunk. Fel sem fog ismerni. :D Korábban már voltam felregisztrálva társkeresőn, de ott önmagam voltam a képeken, de akkor csak a vén kéjencek írtak nekem. Mindenki véleménye érdekelne. Mit gondoltok, baj, ha nagyon előnyös képpel regisztrálok?

#félelem #társkereső #előnyös kép
2020. jún. 21. 13:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10-es válaszadó, akkor neked sincsenek jó tapasztalataid? Egyből elküldöd, hiába beszélgettetek jókat neten?
2020. jún. 21. 16:10
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

ÉN sosem találkotam senkivel társkeresőről viszont többször adódott az,hogy tlejesen véletlenül megláttam utcán őket. Egyetlen egyszer volt,hogy oda is mentem a pasihoz,mert amúgy ő facebookon jelölt be,ahol ráadásul sok reális képem is van fent,hiszen ismerőseim megjelölgetnek mindenféle fotón, hajnal is volt épp mentem barátaimtól haza kocsmából,a srácot meg felismertem és odamentem hozzá ,hogy hello mit keresel épp itt? Mire a pasi első rekaciója olyan volt,hogy kb köpni nyelni nm tudott h ez most én vagyok? látszott baromira csalódott és elég bunkó is volt velem,holott facen nagyon lelkesen írkált nekem és jófej volt.

Többet am nm is beszéltem vele és később realizáltam ,hogy ő az a tipikus 30+ évesen is diszkóba járó ,szteroidos,minden csak a külsőség típusú pasi. (amúgy ilyen jellegű pasikkal alpból nem szoktam ismerkedni,ez még egyetemi éveim elején volt,hogy visszajelöltem,mert ő is oda járt)

Úgyhogy nekem iylen tapasztalatom van :D ergo elég negatív,és amit mondani akarok hogy lehet a tök szimpla képed se a valóságot adja vissza,vagy az emberek csak a legszebb képedet nézik a többivel nem is foglakoznak és azt hiszik te mindig úgy nézel ki

2020. jún. 21. 16:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem. Ezek szerint mégsem lennék előrébb azzal, ha több képet is kitennék, mert úgyis csak a legszebb kép fogja meg őket. 12-es, sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak, de köszönöm is a válaszod. Valahogy olyan érzésem van, mintha előre vetítetted volna nekem azt, ami rám várt volna akkor, ha elkezdek ismerkedni, és nem törlöm magam. :D
2020. jún. 21. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:
13, én végül élőben ismerekdtem,ugyanúgy rettegtem mint te a képek miatt. Azóta volt 2 baártom is,egyiküket munkám sorn másikukat egy tanfolyamon ismertem meg. És azóta is én csak élőben merek ismerkedni .
2020. jún. 21. 16:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez furcsa lesz most, de nekem eddig csak olyan munkahelyem volt, ahol csak női munkatársaim voltak, és csak férfi főnökeim, de ők már mind idősek és házasok voltak. Én is elkezdtem egy tanfolyamot, ahol csak két férfi volt, mindketten idősek és házasok. Valami furcsa mód mindig bevonzom az ilyen helyzeteket, így nagyon nehéz ismerkedni élőben. Néha el szoktam menni egyedül sétálni, leülök egy padra, nagyon gyakran utazgatok, akár egyedül is, és mégsem tudok ismerkedni, így ezt a lehetőséget feladtam. De próbálkozok mindenképp a személyes ismertség lenne a legjobb. De egy csomó vicces szitum van ilyenekkel kapcsolatban. Például a múltkor elhívtak egy grillpartira, ahol sok férfi is lett volna, akikekkel lehetett volna ismerkedni, erre lefújták, mert beteg lett a házigazda. Valaki odafent nagyon utálhat engem, vagy nem tudom elképzelni, hogy miért szivat ennyire az élet.
2020. jún. 21. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!