Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan a mai, felszínes világunkban, hogy egy nőnél ismerkedéskor kizárólag a férfi lelke és személyisége legyen szempont?
Érdekes kérdés!
Ha jó testi adottsága van a nőnek, akkor 99.9 százalékban esélytelen.
A Föld nevű bolygón léteznek normális nők, de aki jól néz ki, annak elveszi az eszét a sok lájk, beképzeltté válik és nem az az ember, aki odaadja magát, aki esetleg főz, mos, takarít és szereti a párját.
Már nem azt a világot éljük. A saját környezetemben a múltat és a jelent is tekintve legalább 24 órán keresztül tudnám mesélni, hogy mennyi nőröl tudok, aki érdekember.
hát, nem tudom elképzelni, hogy egyáltalán ne számítson a külső, hacsak nem totál aszexuális egy pár (vagy nem tudom, lehet még náluk is számít)
az a helyzet, hogy vannak ösztöneink, ízlésünk és valamennyire muszáj, hogy tetszen a másik. az előfordult nálam, hogy külsőre különösebben nem tetszett valaki, de jobban megismertem, ràjöttem mennyire jófej, vonzódni kezdtem hozzá és külsőre is megtetszett. de elsőre ő sem taszított külsőre.
A saját tapasztalatom alapján nics.
Persze vannak kivételek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!