Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy csomó nő kiírja a Tinderre, hogy komoly kapcsolatot keres, aztán mégis valami alfahím 1-2 alkalmas szexpartnereként végzi?
20, na akkor ugorj neki még egyszer. Hol is írtam, hogy bárkinek bármi jár? Én csak azt próbálom megértetni, bár lassan belátom, mindhiába, hogy amit a nők szeretnének, nem működik. Mert számszerűen egyszerűen lehetetlen.
A többit meg rátok bízom, mindenkinek nyugodalmas szép éjszakát!
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de 20:07 -nek igaza van.
A világ úgy működik, hogy viszonylag kevés férfire jut az összes nő. Ezek a férfiak a vezetők/valódi férfiak/alfahímek. A többieknek néha jut valami öreg, használt 30-as nő. Amikor azok az "alfahímeknek" már nem kellenek. Ezt a természetben úgy hívják, természetes szelekció. Csak a legjobb gének öröklődnek tovább, erre vannak programozva a nők.
Van egy jó hírem, te sem születtél "béta" férfinak. Rossz volt a neveltetésed esetleg. De semmi baj, még utólag is tanulható a férfias viselkedés. Keress rá, hogy PUA. Bőven elég az ingyenes anyag is amit találsz a neten, nem kell fizess érte.
Nyilván nem innen fogsz megtanulni csajozni, de tökéletes alapja a gyorsabb fejlődésnek.
És egy nagy titok: a netes randizásban a férfiak hátrányból indulnak. Több esélyed van a személyes ismerkedésben. Szórakozóhelyeket kerüld el messziről, találj magadnak új hobbikat, ahol hasonló érdeklődési körű nőkkel is találkozhatsz.
Esetleg becsapják őket.
Esetleg nem előre megfontolt szándékkal alakítja így a férfi, hanem így alakul, teszemazt együtt járnak, de csak 1-2 testi együttlétig tart a dolog, akkor romlik meg a kapcsolat. Ez lehet akár 1+ év is, nem látsz bele a kapcsolatba, nem biztos, hogy érdemes a dugások száma szerint értékelni.
Különben engem is érdekelne, honnét van neked ilyen infó:
"valami alfahím 1-2 alkalmas szexpartnereként végzi".
Mert ha ún. alfahímektől, akkor el is felejtheted.
Nem egyet hallottam erről hazudni, legtöbbször látens homoszexuálisokat, akik ezekkel a sztorikkal leginkább saját maguknak igyekeztek bizonyítani, hogy nem azok.
Csak kérdezd meg az érintett nőket is!
"Csak kérdezd meg az érintett nőket is!"
Ha nem tapasztaltam volna többször azt, hogy nők hazudnak a partnereik számáról... És ezzel nem azt mondom, hogy a férfiak ne ferdítenének, de a saját tapasztalataimból kiindulva is sokkal hitelesebb.
És konkrétan nem idegenekről beszélek, hanem csoporttársak, munkatársak, ilyesmi, bizonyos mennyiségű ital után (pedig utána őszintébb az ember) is mikor például sorolta, hogy ő életében x férfival volt, közbeszól haverom:
- Engem is beleszámoltál?
- Veled nem is voltam soha.
- Gólyatábor?
- Na jó, de az nem számít, mert akkor részeg voltam, meg szerintem nem szexeltünk, csak leszoptalak.
- A Lacit szoptad le, velem szexeltél is.
Laci: Igen, engem szoptál le, miközben hátulról pakolt.
- Fúj! Muszáj erről beszélni? Olyan undorítóak vagytok, fúj!
És ez amúgy egy olyan egyetemen történt, aminek még nem tudok nyilvános botrányáról, mint az ELTE vagy a Közszolgálati Egyetem, ahol videók is szivárogtak ki évekkel ezelőtt... Meg olyan híre sincs, mint az ÁJK-nak, hogy oda jár a legtöbb ribi. Úgyhogy erről ennyit...
És tudom, hogy ez egy sztori, de valahogy a legtöbb ember meg tudja erősíteni, hogy ilyenek vannak.
Különben üdv a Föld bolygón, ahol többször nem sikerül, amit akarsz, mint igen.
Itt ez a megszokott.
""Csak kérdezd meg az érintett nőket is!"
Ha nem tapasztaltam volna többször azt, hogy nők hazudnak a partnereik számáról... "
Cc-ccc!! AZOKRÓL A KONKRÉT nőkről beszélek, akiket ÁLLÍTÓLAG X lefektetett, ha dicsekszik vele neked - a Kérdezőnek írtam különben, a feltett konkrét esetére feleletül, semmiképp nem mindenkinek általánosságban és nem minden esetre általánosságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!