Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi aki csupán azért nem talál barátnőt, se szexpartnert mert nem jár sehová?
Figyelt kérdés
Régen iskola és haza. Most meg munka és haza. Melóban meg nincs szingli csaj. Amúgy szerintem nem vagyok csúnya mert mindig megnéznek a csajok a városban úton hazafelé csak az hogy azt sem tudják ki vagyok mert a 4 fal közül nem mozdulok ki.
Hogy miért? Mert egyszerűen ilyen vagyok, ettől barátnőt szeretnék egyszer.
F/28
2020. jún. 19. 19:09
11/15 anonim válasza:
Ebben a rohanó világban marad az internetes ismerkedés, ha nem vagy hajlandó kimozdulni sehova. Én is társkeresőzök, de még így is nehéz összehozni egy-egy találkát.
12/15 anonim válasza:
társkereső? Ahol nem írnak vissza. Hmm szuper hely.
Párom.hu-n kiemeltem magam. 40 en néztek meg pár nap alatt, 2 csaj volt korombeli , a többi 60+ éves. Sokra mentem vele.
13/15 anonim válasza:
Tegyük fel, neten összeszedsz valahogy egy nőt. Véleményed szerint meddig lesz Veled, ha ne, jársz sehova, csak munka meg haza? :)
14/15 anonim válasza:
Én például a tinderről találkoztam egy lánnyal, és ő ott megmondta, hogy azért használja a netet, mert amúgy nem nagyon jár el sehova. Szóval azért ez alapvetően nem kizáró ok, kettesben az ember hajlamosabb tervezni dolgokat, egyedül én is kevéssé vagyok eljárogatós. Ha viszont kapcsolatban sem akar valaki kimozdulni, az tényleg gáz.
15/15 anonim válasza:
Attól hogy jársz mindenhova még nem lesz csajod. Én is megyek minden fele még is csak beszélgetésik megy a dolog, többet már nem akarnak. Nincs ötletem ha tudnám már lenne csajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!