Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az életem során miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életem során miért nem sikerül beilleszkednem sehová sem?

Figyelt kérdés
Sose ment a kapcsolatok kialakítása más emberekkel. Régen iskoláskoromban is hiába próbáltam barátkozni velem minden ok nélkül összevesztek, és otthagytak. Ki is gúnyoltak amiért félénk, és csendes voltam. Akiket a barátaimnak hittem is kibeszéltek a hátam mögött. Párkapcsolataim szintén nem sikerültek. Szerintem ha már a 20 éveimben se volt nagy sikerem, akkor már a 30-hoz közelítve se lesz nagyobb sikerem a férfiaknál. Mindig én vagyok az akit nem becsülnek a férfiak, csak belém rúgni tudnak. Nem vagyok beképzelt, de nálam még csúnyább nőknek is nagyobb sikerük van a pártalálásban, mint nekem. Hiába mondják, hogy kedves, szép vagyok, valamiért én meg se tudok megtartani egy férfit sem. Pedig már sok velem egykorúnak van párja, férje, gyerek. Még az exemnek is lett azóta valakije, aki tanultabb, mint én, tehát különb tőlem. A volt osztálytársaimnak akik kicsúfoltak, szintén boldog kapcsolatuk van. De amúgy már az életem során megszoktam azt, hogy tőlem sok ember különb, és hogy én a kutyát se érdeklem. Sose sikerül beilleszkednem sehova.
2020. jan. 12. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Te érdekesnek érzed magad? A másik nem helyében megismerkednél magaddal? Ha ezekre nem a válaszod, akkor neked kell ennek érdekében tenni. Találj magadnak egy hobbid, olvass, tanulj és legyen olyan az életed,amiben egy normális férfi is részt akar venni. Ha csak otthon ülsz a munkán kívül, akkod egy ilyen rendes ember, akit te szeretnél messziről el fog kerülni. Alakíts a saját személyiségeden úgy, hogy a férfiak szemében érdekes legyél.
2020. jan. 12. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Te szeretnél valahova is beilleszkedni? Miért a másikat veszed alapul, hogy neki már van családja, stb.? Változtass magadon: ha eddig csendes voltál, akkor most merj beszélni, hangosan.
2020. jan. 12. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés, hogy miért nem tudsz beilleszkedni, hanem hogy miért akarsz bárhova is beilleszkedni? Nem tetted még fel magadnak ezt a kérdést. Érdemes lenne megvizsgálnod.
2020. jan. 12. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj Harry Potter könyvklubba :) Vagy valami divatos helyre :) Ha csinos vagy, de nem gazdag és jószívű, akkor az irigyekkel is meg kell birkóznod, akik néhanapján kibeszélnek, és így hátrányból indulsz, szóval hajts rá a programokra.
2020. jún. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!