Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem társkeresőzöm és munkán kívül nem járok sehova, akkor sosem lesz barátom?
1.) Szeretnéd, hogy legyen barátod?
2.) Ha igen, mit teszel ezért?
3.) Ha semmit, mégis mitől kéne változnia a helyzetnek?
Gondolom külsőre egy szürke kisegér vagy, semmi különleges nincs benned, ami felkeltené a pasik érdeklődését.
Strandon pedig sok minden látszik.
Kezdj el sportolni és önismerettel, önszeretettel foglalkozni. Légy vidám. Legyen pozitív a kisugárzásod.
#1 Köszi, már korábban valamennyire be is jött, amit mondasz :) (azért valamennyire, mert nem volt tartós) csak akkor mondjuk aktívan társkeresőztem is.
#5 Nem vagyok szürke kisegér, színesen öltözöm, nagy a mellem, dús a hajam, sokat mosolygok. Mondjuk az igaz, hogy van rajtam 8 kiló plusz, de azt épp most adom le. De mire gondolsz, mi olyan különleges, amik miatt a férfiak veszik a bátorságot, hogy odamenjenek valakihez?
Nyilván ahhoz kell az is, hogy begyere nekik külsőre, mert másképpen ez nem fog menni. A flörtölést meg gondolom ismered.
A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik. Végezz otthon súlyzós edzést is. Menj futni.
Inkább mond meg, melyik városban lehet téged elérni és találkozz valakivel innen. Miért olyan nagy dolog ez, hisz naponta száz férfival találkozol. Legrosszabb esetben elköszönsz 5 mp után.
Persze csak ha nem az a célod, hogy panaszkodj és elmond nekünk, hogy nincs valódi megoldás, mert el van rontva a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!