Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem társkeresőzöm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem társkeresőzöm és munkán kívül nem járok sehova, akkor sosem lesz barátom?

Figyelt kérdés
A barátaimmal szoktam találkozni, de olyankor nyilván senki nem jön oda, az utcán se. Bulizni nem járok, strandra igen, de ott se törődnek velem. A munkahelyemen 95%-ban csak nők dolgoznak, a többi férfi már házas. A baráti köröm barátai közül sincsenek potenciális jelöltek.
2019. júl. 14. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanolyan helyzetben vagyok mint te, de mindenkinek megvan a párja. Használd a képzeleted, vonzás törvénye...stb relaxálj. Akárhol megtalálhatjátok egymást. :) 22/F
2019. júl. 14. 13:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1.) Szeretnéd, hogy legyen barátod?

2.) Ha igen, mit teszel ezért?

3.) Ha semmit, mégis mitől kéne változnia a helyzetnek?

2019. júl. 14. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Itt gyk-n is lehet ismerkedni. Rengeteg a magányos srác.
2019. júl. 14. 13:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok,de nem aggódom hogy ezért kérdést is kiírjak. 39/N
2019. júl. 14. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom külsőre egy szürke kisegér vagy, semmi különleges nincs benned, ami felkeltené a pasik érdeklődését.

Strandon pedig sok minden látszik.

Kezdj el sportolni és önismerettel, önszeretettel foglalkozni. Légy vidám. Legyen pozitív a kisugárzásod.

2019. júl. 14. 14:00
 6/11 A kérdező kommentje:

#1 Köszi, már korábban valamennyire be is jött, amit mondasz :) (azért valamennyire, mert nem volt tartós) csak akkor mondjuk aktívan társkeresőztem is.

#5 Nem vagyok szürke kisegér, színesen öltözöm, nagy a mellem, dús a hajam, sokat mosolygok. Mondjuk az igaz, hogy van rajtam 8 kiló plusz, de azt épp most adom le. De mire gondolsz, mi olyan különleges, amik miatt a férfiak veszik a bátorságot, hogy odamenjenek valakihez?

2019. júl. 14. 14:07
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

Nyilván ahhoz kell az is, hogy begyere nekik külsőre, mert másképpen ez nem fog menni. A flörtölést meg gondolom ismered.

A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik. Végezz otthon súlyzós edzést is. Menj futni.

2019. júl. 14. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Inkább mond meg, melyik városban lehet téged elérni és találkozz valakivel innen. Miért olyan nagy dolog ez, hisz naponta száz férfival találkozol. Legrosszabb esetben elköszönsz 5 mp után.

Persze csak ha nem az a célod, hogy panaszkodj és elmond nekünk, hogy nincs valódi megoldás, mert el van rontva a világ.

2019. júl. 14. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Lakhely?

Kor?

:-)

2019. júl. 14. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak írj ki egy ilyen kérdést és lám, lesz jelentkező :D
2019. júl. 14. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!