Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőkön hány átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön hány átlag férfi talált már párt magának?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdés alatt látom nők válaszát, hogy bezzeg ők is tinderen meg egyéb oldalakon találták meg a párjukat. Arra lennék kíváncsi, hogy átlag férfiakra ugyanez mennyire jellemző? Vagy a nők tényleg csak a felső 10%-al jönnek össze?

(azért a férfiakat kérdezem mert a nők egy jóképű, gazdag srácra is azt mondják, hogy átlagos)

2020. jún. 19. 05:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

9-es: Inkább a tagadását kéne büntetni. Lásd még: [link]

Egy állítás helyességének bizonyítási kényszere mindig azon nyugszik, aki kijelenti azt. Az, hogy bizonyos jelenlévő személyek - vagy akár bárki más - nem tudnak megdönthetetlen ellenbizonyítékot vagy más módon cáfolatot szolgáltatni egy állításra, nem bizonyítja azt, hogy az adott állítás helytálló vagy tényszerűnek tekinthető. VALÓJÁBAN EZ UTÓBBI CSAK AKKOR VAN ÍGY, HA TE MAGAD, A KIJELENTŐ VISZONT TUDSZ BIZONYÍTÉKOT SZOLGÁLTATNI ÁLLÍTÁSOD MEGALAPOZOTTSÁGÁRA ÉS HELYESSÉGÉRE, PÉLDÁUL AZT ALÁTÁMASZTÓ TÉNYADATOK ÉS/VAGY A KONKLÚZIÓDHOZ ELVEZETŐ LOGIKAI ÉRVLÁNCOLAT RÉVÉN.

Erre egyelőre csak mi vagyunk képesek, akik ugyan nem találkoztunk még mind a 3,5 milliárd nővel, de eddigi életünk során töretlenül bizonyítást nyert újra és újra az, hogy egyetlen nőnek sem kellünk.

De felesleges újra lefutni ezeket a köröket, amikor megtettem a végén már jöttek a "evolúcióban mindig voltak selejtek, akik sosem találtak senkit, nem jár senkinek semmi alanyi jogon" dumával, mert pontosan tudták, hogy léteznek olyan férfiak, akik nem kellenek a nőknek. Önfejleszthetnek bármennyit, kihozhatják magukból a maximumot, akkor sem.

De felesleges bármit is mondanom, mert ez ugyanaz a műsor, mint mikor 1-2 felkapaszkodott hajléktalanból levezetik, hogy az összesnek képesnek kell legyen rá, meg 1-2 sikeres harmadik világbéli emberből azt, hogy ők tehetnek a saját nyomorukról.

2020. jún. 19. 09:23
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

"a nők egy jóképű, gazdag srácra is azt mondják, hogy átlagos"

Egyébként erre az lehet a magyarázat, hogy a nők számára eleve csak a jóképű férfiak láthatóak. Ebből következik, hogy szerintük a jóképű férfi az átlagos. A nagyon-nagyon jóképű már átlag feletti.

2020. jún. 19. 10:30
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Csak egy példa a baromi sok közül. Jóképű a srác (férfi szemmel nézve is), ehhez képest semmi sikere Tinderen.

2020. jún. 19. 10:37
 14/25 A kérdező kommentje:
Ezt én mind megértem, de még egy olyan példát se írt senki, hogy gipsz jakab vagyok és én tinderen találkoztam életem szerelmével, vagy mondjuk egy nő írná, hogy nekem átlagos, festő párom van akivel tinderen jöttünk össze és 3 éve együtt vagyunk.
2020. jún. 19. 10:57
 15/25 anonim ***** válasza:
57%
Akkor majd én írok. Átlagos srác vagyok, pozitivitással és életcélokkal, érdekes személyiséggel. Alanyos vagyok mellé. Mégis a belső tulajdonságok és a duma által rengeteg csajt dobott nekem a Tinder. És rengeteg srácnak is, nem kell a sírás, hogy csak a férfiak 10%-a sikeres.
2020. jún. 19. 11:43
 16/25 anonim ***** válasza:
"érdekes személyiség"... ezt kifejtenéd?
2020. jún. 19. 11:52
 17/25 anonim ***** válasza:
71%

Én badoon ismertem meg a párom, tök átlagos, nem keres hű de sokat! De nem érdekel! Szeretem, ő is és nagyon jól megvagyunk 2 éve. Most veszünk házat....na tessék!

N27

2020. jún. 19. 12:00
 18/25 A kérdező kommentje:
15# 17# Köszönöm, akkor tehát létezik ilyen is.
2020. jún. 19. 12:10
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

De basszus hogyan legyen érdekes a személyisége bárkinek is pár kép alapján??!

Ha már itt nincs esélye a legtöbbeknek, hogyan tudna konpenzálni jó humorral, megértéssel, céltudatossággal stb?

Ha esélyt nem kap az ember arra, hogy egyáltalán bizonyítsa, hogy ő igenis értékes.

Na mindegy, tényleg nem értem a dolgot.

2020. jún. 19. 12:57
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
11, ez az egész a te logikai hibád, hiába érvelsz ha nem látod át hogy működik. Te pl nem az alsó 90 %-ban foglalsz helyet, hanem éppen ezek miatt amivel tele a fejed, az alsó 10 %-ban. Hagyd már a kedvenc néphülyítőidet.
2020. jún. 19. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!