Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a probléma ha még soha senki nem hívott randira?
Lány vagyok, 20 éves és sose hívott senki el találkozni, randira ilyesmi. Tudom, tudom nő is kezdeményezhet! Volt is erre példa, pár éve azzal besültem. Azóta nem merek ennyire direkt lenni.
Nem vagyok buta, nem vagyok ronda, utcán viszonylag sokan megnéznek, egyetemre járok, járok emberek közé. Mégse volt aki próbálkozott volna, pedig nyitott vagyok.
Par ilyen fura profillal rendelkező idősebb férfiak (50-ed, 60-as volt hogy rámírt fb-on de ennyi).
Mi lehet velem a baj?
Nem azért írtam ki a kérdést hogy elárasszanak a privátok, nem szeretek neten ismerkedni.
22# Mert azon kívül vonzó belső is kell, karrier, ambíció, legyen rosszfiús de közben romantikus, stb.
Nem azzal van a baj ha elvársz valamit, hanem azzal hogy egy tökéletes elemekből összelegózott ideált kerestek sokszor.
#23 normális ember nem egy checklist alapján keres párt, hanem megismeri a másikat és eldönti, hogy hajlandó-e tolerálni a hibáit, vagy nem. Ha hatalmas hibái vannak, azt valószínűleg épeszű nő nem fogja tűrni, úgyhogy inkább össze sem jön vele. Ha már messziről is ordítanak róla a hibák, akkor inkább meg sem ismerkednek vele, mert tök felesleges lenne.
Szóval lehet valaki magas, izmos és jóképű, ha emellé egy primitív tahó, akkor legfeljebb csak hozzá hasonlóan tahó pitsáknak fog kelleni.
Lehet valaki kedves, okos, jóképű, és ambiciózus, ha pl durván rohadnak a fogai, ha durván elhízott vagy ha bármi más okból hányingert kapok attól, hogy ránézek, akkor offos.
Ha tökéletes a külseje és a belső tulajdonságai is, de egy életművész, aki nem hajlandó sem dolgozni, sem tanulni, sem semmi mást kezdeni az életével csak a pötsét vakargatja naphosszat, akkor sem fog kelleni.
Senkitől nincs elvárva, hogy MINDENBEN tökéletes legyen, de van egy minimum szint, ami alatt épeszű nő nem fog összeállni az illetővel. A normálisabb férfiaknál is van hasonló mérce, nem mindenkinek mindegy, hogy kibe teszi be.
Jézusom...
Azért nem válaszoltam eddig, mert nem a gyakorin élek és nem volt időm megnézni:D
Aki normálisan vaszolt annak köszönöm!
Aki meg troll....erre nme tudok mit mondani.
Egyáltalán nem vágyom tökéletes, kigyúrt stb stb (amit itt néhány ember állít) külsejű emberre. Átlagos srácok se hívtak el. Tény és való jogy adtam jeleket annak aki tetszett, mert nem mertem.
A nem egy hullámhosszont úgy értettem hogy bár alapvetően jól kijöttünk, egyrészt voltak olyan különbségek világnézetben, stb ami nem nagyon tenné lehetővé hogy bármi kialakuljon, másrészt nem volt kémia, semmi. És pl ebben az esetben az egy átlagos srácról van szó. DE! Neki sem jöttem be én, nekem meg nem azért nem tetszett mert átlagos..
Tetszett/tetszik olyan aki MÁSOKNAK biztos hogy átlagos, olyan is akire sokan nem mondanák hogy jóképű, de NEKEM tetszett. Tehát erről ennyit. Nem tudom miért kell mindig a legrosszabbat feltételezni...
Az a srác akinek volt barátnője, ő sem a minden nő álma típus. Egyszerűen csak kicsit más volt mint mások, egyedi de nem kirívó és okos. Na bumm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!