Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a probléma ha még soha senki nem hívott randira?
Lány vagyok, 20 éves és sose hívott senki el találkozni, randira ilyesmi. Tudom, tudom nő is kezdeményezhet! Volt is erre példa, pár éve azzal besültem. Azóta nem merek ennyire direkt lenni.
Nem vagyok buta, nem vagyok ronda, utcán viszonylag sokan megnéznek, egyetemre járok, járok emberek közé. Mégse volt aki próbálkozott volna, pedig nyitott vagyok.
Par ilyen fura profillal rendelkező idősebb férfiak (50-ed, 60-as volt hogy rámírt fb-on de ennyi).
Mi lehet velem a baj?
Nem azért írtam ki a kérdést hogy elárasszanak a privátok, nem szeretek neten ismerkedni.
Szoktam egyetemi bulikba, összejövetelekre járni (bár ugye ez az utóbbi időben nem volt opció). A nyitottságot úgy értem hogy ha pl találkozok egy ismerőssel olyan helyen ahol sok egyetemista összeverődik akkor akikkel ő van, könnyen elbeszélgetek, könnyen elbeszélgetek ismerősök által megismert emberekkel, társaságban ilyesmi.
A problémám többek közt az is hogy a baráti köröm nagyobb része által még nem ismertem meg olyat aki tetszene (és nem azért mert toronymagasak az elvárásaim csak kevés ember fog meg). A többi barátom által már inkább, de őket ritkábban is látom.
Mosolyogni amúgy szoktam, de főleg akkor ha egy barátnőmmel/több baráttal vagyok, mert akkor jobban is érzem magam, ha egyedül megyek az utcán akkor ritkábban vigyorgok, mert egyedül annyira nincs min.
De amúgy köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
"A problémám többek közt az is hogy a baráti köröm nagyobb része által még nem ismertem meg olyat aki tetszene"
Aham, akkor tehát a szokásos "egy jóképű, menő pasi se hívott még randira" kérdes.
Buta vagy és idegesítő, vagy troll, és idegesítő. Ez a két lehetőség van.
Bár képet nem kért senki, de ide a rozsdás bökőt, hogy senkinek sem küldenél. Mivel interneten nem ismerkedsz, senki sem fog itt megismerni annyira, hogy tudja a választ a kérdésre, amivel ha nem vagy tisztában, akkor buta vagy, ami idegesítő. Ha tisztában vagy vele, akkor csak trollkodsz, ami szintén idegesítő. Az idegesítő embereket nem hívják randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!