Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet velem a probléma ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a probléma ha még soha senki nem hívott randira?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 20 éves és sose hívott senki el találkozni, randira ilyesmi. Tudom, tudom nő is kezdeményezhet! Volt is erre példa, pár éve azzal besültem. Azóta nem merek ennyire direkt lenni.

Nem vagyok buta, nem vagyok ronda, utcán viszonylag sokan megnéznek, egyetemre járok, járok emberek közé. Mégse volt aki próbálkozott volna, pedig nyitott vagyok.

Par ilyen fura profillal rendelkező idősebb férfiak (50-ed, 60-as volt hogy rámírt fb-on de ennyi).

Mi lehet velem a baj?

Nem azért írtam ki a kérdést hogy elárasszanak a privátok, nem szeretek neten ismerkedni.

2020. jún. 18. 18:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Vótmá!
2020. jún. 18. 20:24
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg nő elköveti azt a hibát, hogy nem megy egyáltalában olyan helyre, ahol társadalmilag el is fogadott, hogy a férfiak ismerkedjenek és kezdeményezzenek. Itt is hányszor olvasni olyat, hogy eljár dolgozni, aztán haza és utána számonkéri a férfiakon, hogy miért nem szólítja le senki a villamoson?
2020. jún. 18. 20:42
 13/28 A kérdező kommentje:

Szoktam egyetemi bulikba, összejövetelekre járni (bár ugye ez az utóbbi időben nem volt opció). A nyitottságot úgy értem hogy ha pl találkozok egy ismerőssel olyan helyen ahol sok egyetemista összeverődik akkor akikkel ő van, könnyen elbeszélgetek, könnyen elbeszélgetek ismerősök által megismert emberekkel, társaságban ilyesmi.

A problémám többek közt az is hogy a baráti köröm nagyobb része által még nem ismertem meg olyat aki tetszene (és nem azért mert toronymagasak az elvárásaim csak kevés ember fog meg). A többi barátom által már inkább, de őket ritkábban is látom.

Mosolyogni amúgy szoktam, de főleg akkor ha egy barátnőmmel/több baráttal vagyok, mert akkor jobban is érzem magam, ha egyedül megyek az utcán akkor ritkábban vigyorgok, mert egyedül annyira nincs min.

De amúgy köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!

2020. jún. 18. 22:20
 14/28 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy valaki elhivjon randizni, legalább kell pár mondatot váltani. Mivel baráti körből nem tetszik neked senki, így marad az ismerkedés. Szerintem itt van a hiba, hiszen nem jó helyen keresgélsz vagy csak vársz a csodára. Attól mert a barátaiddal vagy nagyon kevés az esély, hogy valaki leszólitson talán buliba esetleg de így utcán ezt ne várd, hiába tetszel nekik. Lehet nem a legjobban fogalmaztam, de remélem érted mit akarok mondani.
2020. jún. 19. 00:38
 15/28 anonim ***** válasza:
70%

"A problémám többek közt az is hogy a baráti köröm nagyobb része által még nem ismertem meg olyat aki tetszene"

Aham, akkor tehát a szokásos "egy jóképű, menő pasi se hívott még randira" kérdes.

2020. jún. 19. 05:42
 16/28 anonim ***** válasza:
42%
15 ös én is pont erre gondoltam. Nagyon ez jön le az írásából, és tudjuk kikre vágynak a 20 éves kiscsajok...
2020. jún. 19. 08:49
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Egyszerűen csak nem találkoztam sok sráccal a barátok kapcsán, az a 2-3 ember meg jófej volt, de nem voltunk egy hullámhosszon. Volt aki tetszett onnan, de neki barátnője volt.
2020. jún. 19. 08:53
 18/28 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy nem voltatok egy hullámhosszon? Akkor menjünk bele, csak úgy tudok segíteni. Írd le konkrétan melyikkel mi volt a bajod.
2020. jún. 19. 10:10
 19/28 anonim ***** válasza:
58%

Buta vagy és idegesítő, vagy troll, és idegesítő. Ez a két lehetőség van.

Bár képet nem kért senki, de ide a rozsdás bökőt, hogy senkinek sem küldenél. Mivel interneten nem ismerkedsz, senki sem fog itt megismerni annyira, hogy tudja a választ a kérdésre, amivel ha nem vagy tisztában, akkor buta vagy, ami idegesítő. Ha tisztában vagy vele, akkor csak trollkodsz, ami szintén idegesítő. Az idegesítő embereket nem hívják randira.

2020. jún. 19. 11:09
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
17# Igen, nyilván azért tetszett mert jól néz ki, kelendő és már volt valaki aki lecsapott rá... vele biztos azonnal "egy hullámhosszon" lettetek volna.😁
2020. jún. 19. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!