Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet, ha egy férfi nem tetszik a kiszemeltjének, majd azzal védekezik, hogy ettől ő még jó ember és családot szeretne?
6.
Ez teljesen jogos, de akkor miért a nagy társadalmi elítélés, ha valaki - bármelyik nem - pénzért alkalmaz szeretőt (örömlányt vagy selyemfiút) magának?
Mondjuk tegyük fel van egy protagonistánk (neme mindegy), elkezdi a normális utat járni, de mindenki aki szóba jöhetett elhajtja. Mit kellene tenni ilyenkor? Elfogadja - ez teljesen logikus. Onnantól vagy elmegy az illető femcelnek/incelnek sok cica örömére, vagy marad ez az út, ami elítélt és társadalmi megvetés járt érte - érdekes, hogy a mindenféle emberekkel hetyegő szeretők szerepe viszont valamiért pozitív lett napjainkra.
8# Szerintem ez két tök más kérdés. Valaki mindkettőt elítéli, valaki egyiket sem.
Az biztos, hogy valamilyen mozgatórugónak kell lenni bármilyen kapcsolat mögött, az hogy ez pénz vagy "kémia", az ebből a szempontból lényegtelen.
Pénzért járhat szex, szimplán azért, mert én "jó ember vagyok" viszont nem. 🤷
A lényeget elmondták előttem, de hadd szóljak pár szót a pasi védelmében. A férfiak egyik erénye a kitartás, az állhatatosság, a küzdeni tudás, és ennek révén gyakran célba is érnek. Na most, mint tudjuk, a történelmet a győztesek írják. Aki célba ért, az "kitartó és az állhatatos", aki viszont veszít, az "makacs, önfejű zaklató".
De ez csak utólag dől el. Régi mondás, hogy van akinek sikerül, és van, aki feladja. Szóval nem kell mindjárt ráhúzni a vizes lepedőt, ha nem ért a "szép szóból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!