Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi más, vagy mi jobb a külföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi más, vagy mi jobb a külföldi 30-as férfiakban, hogy itt Győr közelében kb minden 4. női ismerősömnek osztrák, svájci vagy német pasija van? Ellenben magyar férfinak ha 30 ból nek van nem magyar párja.

Figyelt kérdés
Különlegesebbek? Látok itt naponta kérdést, hogy a korona miatt mi lesz a magyar lányokkal, hogy nem tudja őket a holland, német, spanyol herceg elvinni. De ez itt Nyugat-Magyarországon határványozottan is igaz, annak ellenére, hogy itt a nők leírják, hogy ők alig ismernek olyan nőt, akinek a párja külföldi. El kell jönni ide és szétnézni, itt durvák az arányok.
2020. jún. 15. 08:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Dontsetek már el, hogy a magyar nők europa, de inkább a világ leglustabb, legaranyosobb, legkovetelozobb luvnyai, vagy tömegesen viszik őket az onsorsrontó nyugati férfiak.
2020. jún. 15. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Szamomra az furcsa a tobbedik ilyen kerdes utan, hogy valamiert a nok megengedik maguknak az altalanositast a magyar ferfiakkal szemben, ok viszont ezt forditott esetben kikerik maguknak, teljesen felhaborodnak rajta.

Latom en is, hogy tele van az oldal frusztralt incelekkel, ugyanakkor eroszakos, ki ha en nem tipusu nokkel is. Raadasul amikor magyar mentalitasrol beszelunk, nem lehet csak a ferfiakra rahuzni annak a negativ jellegzetessegeit, a magyar nokre ugyanugy jellemzo az irigyseg, rosszindulat, kicsinyesseg mint ferfi honfitarsaikra. Irom ezt nokent.

2020. jún. 15. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Én írtam magyar mentalitásról és igazad van, a nők többségére ugyanúgy jellemző ez. Akire nem, az nem lesz boldog ilyen párral nemtől függetlenül. Viszont a férfiakkal a nők ismerkednek, és itt a kérdés a magyar férfiakra vonatkozott. Tehát nem én vonatkoztatom ezt csak a magyar férfiakra, hanem a kérdés szól erről. Nyilván, nőkkel nem nekem kell randiznom, hála Istennek.
2020. jún. 15. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Többször éltem külföldön rövidebb ideig. Más a külföldi férfiak mentalitása...

Nekem több külföldi férfival volt dolgom mint magyarral, és sok nő van így (azok a magyar nők, akik szintén hasonló mentalitásúak mert kinn élnek, dolgoznak stb.), hogy magyar férfi helyett inkább őket választja.Itthon is egyre többször hallom, hogy külföldi férfiaknak panaszkodnak magyar nők, akinek mázlija van összejön velük ha tud, mivel aki ugye nem külföldön él alapvetően vagy dolgozik annak a magyarokon kívül nem sok választása marad...

Ez meg csak itthon bevett szokás, hogy "magyar magyarral"... Sokkal különlegesebb, érdekesebb egy vegyes kapcsolat, ahol egymástól tanulhattok egy csomó dolgot, egymás nyelvét, a gyerek több nyelven fog kitűnően beszélni, és bármikor nagyobb eséllyel költözhettek külföldre is.

2020. jún. 15. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!