Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy engem még sosem talált meg olyan nő aki a pénzemre hajt, pedig igencsak van mire?
Szerintem érdekes, hogy az eddigi tapasztalataid ellenére kiírtad épp ezt a kérdést, épp ide, ahol "...itt meg elképesztő mennyien fújják ezt, hogy de igen arra mennek. "
Ezek után vajon te "mire mész" itt.
Hmm. :)
Arra gondoltam, hogy bizonyára egyéb értékeid is lehetnek, amelyek nem pénzben kifejezhetőek. Emellett talán épp olyan nőkkel találkoztál - szám szerint rengeteggel - akik szintén hasonló prioritások mentén éltek, így nagy ívben tojtak a pénzedre.
Nem mindenkinek az a stratégiája, hogy saját Mikulást akar 30 éves koráig elérendő életcélként... te viszont nagyon kíváncsi lehetsz az általad említett, itt felülreprezentált, pénzre hajtós nőkre, különben nem hiányolnád annyira az élményt, hogy muszáj legyen itt lógatnod a csalit nekik.
Nem tudom eldönteni, vicces vagy ciki - e, de kezd érdekelni, hányan priviznek majd rád emiatt mondjuk egy hét alatt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!