Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lófejű, görbe orrú, szabálytalan fogsorú lányként esélytelen, hogy valaha szerelmes legyen belém valaki?
Nekem valami kattanásom van, de kifejezetten tetszenek az ilyen nők. Egy csomószor észrevettem közéleti szereplőknél, színésznőknél, hogy akik tetszenek nekem, nagyon sok köztük a zsidó. 😂
Írj, ha szeretnél, igazán szívesen venném.
Kisugárzáson lehet változtatni a legkönnyebben!
Ha jól tudom,kisugárzás=kb mennyire vagy harmóniában önmagaddal.
Írta valaki a fogszabályozót. Nos mindenkinek arra van pénze amire akarja,de felnőttként amikor "záródottak már a ...." (nem akarom ragozni nekem is nagyon rendezetlenek a fogaim,gyermek fogorvos anno hozott több rossz döntést,pl tej metsző fogakra/elé ráengedte a "maradandókat" nem húzta ki őket,majd csak éjszakai szabályzót adott egy másik fogorvos....harmadik 4fogat akart kihúzni,abba nem mentem bele,majd felnőttként 2x2 összetört az iskola fogásznak "hála"-tanuló fogorvos középiskolásokon bénázott,tehát megvolt a 4 fognyi hely)elmentem felnőtt fogszabályozásra,ott egy hosszú és kellemetlen folyamatról beszéltek,ami relatív drága.
Pontos kérdésed,hogy szerelmes legyen valaki beléd. Ha itt nézelődöl sok száz lúzer pasi van,szerelmes lenne beléd a 80%uk,hogy neked bejönnének e más téma,gondolom kaptál 2-5privátot,hogy szabolcsröcsögei pasi zalamöcsögére is menne érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!