Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért vagytok szerelmesek a jelenlegi párotokba?
Mi vagy mik azok a tulajdsága a párodnak, ami miatt beleszerettél?
Esetleg két életkort is írhattok a válaszhoz, előre is köszönöm a válaszokat!
Amikor megismertem, csak barátként tudtam rá tekinteni. Ami miatt beleszerettem... mert teljesen egy hullámhosszon voltunk. Azonos zenékért rajongtunk. Ugyan vélekedtünk dolgokról, sok volt bennünk a közös. És nem volt közöttünk olyan nagy nekifeszülés, hogy tetszünk egymásnak, mert nem jöttünk be a másiknak. Úgyhogy az első perctől önmagam lehettem mellette. Aztán ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, úgy lett számomra egyre fontosabb.
Akkor voltunk 20/21 évesek.
Nálam ez szerelem első látásra volt. Gyakorlatilag az a fajta, amit a gagyi vígjátékokban mutatnak, amikor belép az ajtón, lassított felvétel, különlegesebbek a fények is, ahogy körülragyogják, felhangzik a lágy hegedűszó, vagy pont az nem, hanem mennydörgés, földrengés, egy mély hang leszól az égből, hogy "ő az!", szóval valami ilyesmit képzelj el. Próbáltam nem tudomást venni erről a dologról, mert megjegyzem, én éppen kapcsolatban voltam (egészen másnapig), de nem igazán tudtam ellenállni neki- a humora, a gondolkodása, a világnézete, az ízlése, a mindene annyira egy hullámhosszon volt velem, annyira furcsa érzés volt, ilyennel még előzőleg sosem találkoztam. Nagyjából mintha a gondolataimban olvasott volna, vagy nem is tudom, úgy tudnám leírni, hogy ő igazából én vagyok, csak pasiban, annyira egymásra tudtunk hangolódni az első másodperctől kezdve.
21/28 voltunk akkoriban. Azóta összeházasodtunk és most babát várunk :)
Az egész ember, külső és belső tökéletes nekem :)
20L és 20F
3#
Akkor sok sok egészséget!😀
Nehéz megfogalmazni :)
Legelőször a humora tetszett meg. Szeretem, hogy intelligens, értelmes, mindenről van saját véleménye, amit normálisan ki tud fejteni. Szociális, jól kijön az emberekkel, nem kellemetlen társaságba vinnem, mindenhol tud a helyzetnek megfelelően normálisan viselkedni. Képes a fontos dolgokról komolyan gondolkodni, beszélni, de tud picit gyerekes is lenni, hülyéskedni, nevetni. Megbízható, őszinte, nem kell azon aggódnom, hogy éppen milyen csajjal flörtöl a hátam mögött. Szeretem, hogy "igazi férfi", meg tud szerelni dolgokat, szeret és tud vezetni. Nyitott az engem érdeklő dolgokra, szívesen eljön velem bárhova. Imádom azt, ahogy kifejezi felém a szeretetét, hogy mindig meg tud lépni valami kedves aprósággal. Emellett számomra helyes és jó vele a szex is.
22L 26F
Én azért szerettem bele, mert szókimondó, van egy stílusa, okos és törődő. Egyszerűen élvezet vele beszélgetni, vannak közös témáink és jókat lehet vele vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!