Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Huszonévesek hogy ismerkedtete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesek hogy ismerkedtetek meg a jelenlegi párotokkal akikbe szerelmesek is vagytok és külsőre belsőre egyaránt?

Figyelt kérdés
Hol találkoztatok Vele, miken menetetek keresztül mire a plátói vonzalomból beteljesült viszonzott szerelem lett.

2012. aug. 15. 14:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
a neten ismertem meg véletlenül, találkoztunk, kiköltöztem hozzá Rómába, 2 éve együtt vagyunk
2012. aug. 15. 14:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy ismertem meg hogy a barátnőmmel és a pasijával beültünk egy egységbe üdcsire, és jött a srác haverja...már az első pillanattól nagyon szimpatikus volt, és a bnőm mint jó kerítő mindig olyan programokat talált ki ahova 4esben mentünk...hol séta, vagy biliárd....stb...és egyszer csak összejöttünk...:) Szerelem volt első látásra s a mai napig együtt vagyunk :)

N22

2012. aug. 15. 14:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak nekem van olyan érzésem hogy ezek az esetek nagyon ritkák? Bár nagyon szépek csak egy kicsit mesébe illőek is sajnos.
2012. aug. 15. 14:38
 4/14 anonim ***** válasza:

hát nem tudom...nekem nagyon sok ismerősöm ilyen úgymond "hétköznapi" módon találta meg a párját...nem discoban meg plázában...:)

N22

2012. aug. 15. 14:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Mit értesz "hétköznapi" alatt?
2012. aug. 15. 14:46
 6/14 anonim ***** válasza:
néha én sem hiszem el, hát még ha tudnád az egész sztorit.... 1. voltam :)
2012. aug. 15. 14:53
 7/14 A kérdező kommentje:

Örülök neki. de az a sok szerelmes pár gondolom egyszerűbb módon ismerkedett meg.

Gondolom főiskola egy évfolyam a leggyakoribb.

Az a baj hogy én még ott nem tartok. Remélem fogok 26 évesen leérettségizem és a főiskola ilyen szempontból is talán előnyös lesz...

2012. aug. 15. 14:59
 8/14 A kérdező kommentje:
első. becsüld meg szerencséd volt (:
2012. aug. 15. 15:00
 9/14 anonim ***** válasza:
hétköznapi alatt azt értettem persze idézőjelben volt, hogy nem egy szórakozó helyen ismerkedtünk/ismerkedtek meg illuminált állapotban...és nem úgy indult a kapcsolat hogy rögtön a buliban vagy buli után szex és akkor másnap meglátjuk mi lesz...hanem ment az udvarolgatás...találkozgatás...ismerkedés...nem rögtön belevágni a közepébe.
2012. aug. 15. 15:00
 10/14 anonim ***** válasza:

ja és mi 5 éve vagyunk együtt :)))

N22

2012. aug. 15. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!