Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látni annyi nőt társkeresőn, akinek van már gyereke és 26-28 korúak? Miért szültek gyereket egy olyan férfinak aki nem marad a gyerek mellet? Sose értettem...
19.-nek.
Játszunk!
Mondjuk én egy 25 éves, kockás hasú, jóképű, magas, pénzes, menő srác vagyok.
Miért éljem le az életem egy nővel, mikor van választék: [link]
Szóval? Miért legyek pont veled, egy életre?
#23 Mikor szokunk már le erről az önzésről??? Miért kell ennyire felelőtlenül leszarni, hogy lesz-e a gyerekednek normális családja meg apafigurája??? Miért arról szól még mindig a gyerekvállalás, hogy NEKEM KELL a gyerek, ÉN szülni akarok?
Nem b+. Ha nem tudsz értelmes körülményeket teremteni neki amihez egy stabil család, egy jó párkapcsolati példa is hozzátartozik akkor NE KESERÍTSD MEG CSÓRI GYEREKED ÉLETÉT és igen, ne szüljél csak mert viszket a méhed és semmi másra nem vagy alkalmas.
21 Nem játszom, mert már nem vagyok óvodás. Honnan veszed te, hogy kellenél nekem? Ebbe butaság volt belemenned. Nem kell eltérni a témától.
Itt arról van szó, hogy ha egy férfi nem akar gyereket, akkor NE CSINÁLJON. Akkor köttesse el magát és élje az agglegény életét. Ez így tiszta. De arra nincs normális magyarázat, hogy egy felnőtt embernek miért jelent kibúvót minden felelősség alól az, hogy ő férfi.
Nehogy már mindenért csak a nők legyenek hibásak.
25.-nek.
40 leszek, és én még SOHA nem csináltam gumi nélkül, pedig volt már jó pár nőm. Igen, én fosok a betegségtől, meg a magukat felcsináltató nőktől.
Amúgy miért a pasi köttesse el magát? A nő ne engedje gumi nélkül, és a gumi MELLÉ, használjon tabit, spermaölő zselét, ecetes vattát, vagy a száját. És nem lesz baba.
Na ez az!
Nagybátyám asztalos. Egyik ujja végét, véletlenül levitte a körfűrész. Viszont nem idióta, és ezért nem is dugta direkt oda a kezét, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!